Yani korkuyorlar bende yem kabının içine dildim bu sefer de diğer yemliğe gittiler sebze olan yemliğe yanaşmıyorlar bileDiazeyme pek kullanışlı değil ancak hiç olmamasından iyidir. Kullanabilirsiniz.
Sebze alışkanlığı için yemin hemen yanına tek bir çeşit, 1 dal koyup gözlem yapınız. Didiklemiyorlarsa hiç farklı bir sebze deneyiniz ertesi gün. Bu şekilde bir kaç yeşilliği deneyip denemediklerini anlayabilirsiniz. İlk etapta aromalı yeşillikleri pek tercih etmiyorlar. Nane, kekik gibi ancak yine de deneyiniz.
Pelet yem denenebilir ama ona da yanaşmayabilir.
Benim aldığım Nature Plan yemin içinde bunlardan bir kaç tane var yediklerini görmedim. Yani yem tazelediğim zaman görüyorum ama biraz uzun olanı daha küçük boyutu yerler mi bilmiyorum ama buna alıştırmakta bayağı zormuşKuş Yeminden Pelet Yeme Alıştırma Serüveni
Kuş Yeminden Pelet Yeme Alıştırma Serüveni Kuşların diyetinin büyük parçası olan tohumlar; ihtiyaç duyulan doğru ürünler, takviyeler sunulmadığında yetersiz gelmektedir. Doğal olarak ana besin kaynaklı yaşanacak bir sorun, kuş sağlığını ve enerjik yapısını olumsuz etkileyecektir. Bunu garantiye...iyikus.com
Dişi kuşuma yumurta vermeye korkuyorum yumurtluyorlar öyle oluncaBenim erkek kusta başta yemiyordu bende tüm yeşillikleri ufaladim yem ve yumurta katıp fırına verdim hemen kalıp haline geldi kafese astım yemleri ayiklarken tadına baktı artık ne versem yiyiyorlar bunu deneyebilirsiniz
Hocam nekton-s yem mibt amin tek başina yetmez, genel multivitamin + aminoasit + mineral olarak nekton-s alıp dönüşümlü kullanabilirsiniz
diazyme probiyotik değil, sindirime yardımcı olan bir üründür. probiacti bird gibi bir ürün almaniz gerekir
Hocam nekton-s yem mi
Sebze meyvenin yerini tutar mı. Kuşlarım meyve yemezse ömürleri kısalır mıhayır
multivitamin (tüm vitaminler) , bazı aminoasitler ve temel mineralleri içerir
Bizim ailede 2 adet kuş var marul ve yem dışında asla meyve, sebze, yumurta vs yemeyen kuşlar. Ayrıca vitamin takviyesi de kullanmıyorlar. Yaklaşık 15 yaşındalar ve herhangi bir sağlık sorunu yaşamadılar bugüne kadar. Belki fikir olur diye paylaşmak istedim siz dışarıdan vitamin takviyesi ile bence gayet güzel idare edersiniz durumuSebze meyvenin yerini tutar mı. Kuşlarım meyve yemezse ömürleri kısalır mı![]()
Doğanay bey kac damla koyalım meyve suyundan,birde hangi meyveleri önerirsinizKuşların meyve tüketimi çok az ancak şöyle yapabilirsiniz, doğal meyvelerden meyve suyu yapıp suyuna biraz ilave edebilirsiniz. Bu sayede gerekli şeylerden de almış olacaklardır.
Eksikliği vitaminlerle kapatılırsa hiç sorun olmaz.
Doğanay bey kac damla koyalım meyve suyundan,birde hangi meyveleri önerirsiniz
TeşekkürlerSuluğun 4/1 i kendi hazırladığınız meyve suyu olabilir. Ancak 8 saat ardından değiştiriniz. Şu mevsimde elma, az portakal, ayva, havuç karması olabilir ya da içlerinden herhangi biriMuhabbet Kuşları - Muhabbet Kuşlarına Taze Yiyecekler
Muhabbet Kuşları ve diğer birçok kuş türü, enfes bir tat alma duyusuna sahip tüylü gurmelerdir. Dürüst olmak gerekirse, kuşlarınız bir süre almış olduğunuz standart tahıl karışımlı yemlerle iyi olacaklardır fakat bu yeterli değildir. Kuşların gerçekten iyi olmasını ve uzun süre sağlıklı...iyikus.com
1 gr NEKTON-S 250 ml su veya 100 gr yumuşak gıda içinde kullanılabilir.Hocam nekton-s suluğa katılırmı yada yeme
Hocam harikasınız hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim. Bunu deneyeceğimKuşların meyve tüketimi çok az ancak şöyle yapabilirsiniz, doğal meyvelerden meyve suyu yapıp suyuna biraz ilave edebilirsiniz. Bu sayede gerekli şeylerden de almış olacaklardır.
Eksikliği vitaminlerle kapatılırsa hiç sorun olmaz.