samet150914
Forum Sakini
hayir. 24x4 saat bu ne demek. ne demek istedin bunu yazarakevet 5 gün dolmuş pardon hocam. arada bir gün ilaç kullanmadıniz mı?
e-coli, koksidiyoz ilerlemiş dışkılar gibi bazıları. Sıvı fosforlu olanlar özellikle.
Merhaba ilaclar bitti. Bu cift muhabbet. disi tuyu hala kabarik. erkek kafeste hareketli disarda ucamiyor. disi biraz ucyuktan sonra kafasini sallayip yem cikariyor.Ekli dosyayı görüntüle 11831Ekli dosyayı görüntüle 11832
Tek muhabbetle sultanda sultan kabariyorEkli dosyayı görüntüle 11836Ekli dosyayı görüntüle 11835Ekli dosyayı görüntüle 11834bu da yavrularina bakan erkek muhabbetin diskisi.Ekli dosyayı görüntüle 11833
Bir sey soyleyin ne yapayim
yemi yeni aldim beyaz dari. suyu da kaynatip veriyorum hocamİlk dışkılara geri dönmüş. İlaçların hiç fayda etmemiş olmasına şaşırdım açıkçası. Başka bir sıkıntı var ama çözemedim. Kullandığın suda mı birşey var yoksa yemmi çok kötü bilemedim....
sulfadimedin vereyimmi?İlk dışkılara geri dönmüş. İlaçların hiç fayda etmemiş olmasına şaşırdım açıkçası. Başka bir sıkıntı var ama çözemedim. Kullandığın suda mı birşey var yoksa yemmi çok kötü bilemedim....
probiyotik ben toz halinde. nasil katayim bilmiyorum kiElindeki son ilacı da deniyeceğiz başka çare yok şuanda. Kuşları 2-3 gün dinlendir. Bu aradada vitamin probiyotik takviyesi yap. Daha sonra sulfadimidin ilacını kullanmaya başla. İlacı ezip toz haline getiriceksin ve tam dolu suluğa bir pirinç tanesi kadar ekliyeceksin. İlaçlı suyu 6 saatte bir tazele mutlaka. Ve kafeste kalamar kemiği, gaga taşı, kuş kumu olmasın bunları çıkar....
yemi yeni aldim beyaz dari. suyu da kaynatip veriyorum hocam
probiyotik ben toz halinde. nasil katayim bilmiyorum ki
o suda klor var diyolar.Kardeşim bak daha öncede söyledim sana kaynamış su verme. Sebebide suda mineral kaybı olur besin değeri kalmaz. Normal marketlerde satılan içme sularını kullan...
vitamini de ayni olcude yapayim. bir gun probiyotik bir gun vitamin vereyim?Tam dolu suluğa çay kaşığının ucuyla ekle...
vitamini de ayni olcude yapayim. bir gun probiyotik bir gun vitamin vereyim?
Kaliteli şişe sularında klor olmaz pek olsa da az miktarda olur. Zaten yoğun klor olursa kokusunu alabilirsiniz.o suda klor var diyolar.