Maşallah,baya kızışmış ama. Elma ver biraz kızgınlığını alırÇok fena çok,bakma burda gene mülayim çıkmış biraztuhaf bir ses çıkarıp öyle ısırıyor artık
![]()

Maşallah,baya kızışmış ama. Elma ver biraz kızgınlığını alırÇok fena çok,bakma burda gene mülayim çıkmış biraztuhaf bir ses çıkarıp öyle ısırıyor artık
![]()
Evet baya koyu,ırk,genetik vs etkileyebilir tabi.Ooooo, çok mavileşmiş o ya. Ama önceki fotoğraf daha koyu maviydi. Bu foto yine daha normal.
Elma vereceğine ver bir tane hatun yanına alsın kızgınlığını.Maşallah,baya kızışmış ama. Elma ver biraz kızgınlığını alır![]()
Evet veriyorum,arada banyosunu da yapıyorMaşallah,baya kızışmış ama. Elma ver biraz kızgınlığını alır![]()
Bazi kuslarda çok kızıştıklarından dolayı olabiliyor. Ve de tek besleniyorsa olabilir normal yani.Çekimde bir efekt olması lazım çünkü fazla koyu mavi çıkmış. Parlament mavisi gibi olmuş. Çekimden olduğu belli. O kadar mavileşmez çünkü. İmkansız.
O foto normal değildi be, hiç o kadar kızışmış kuş görmedim ben. Ne gerçekte ne internette.Bazi kuslarda çok kızıştıklarından dolayı olabiliyor. Ve de tek besleniyorsa olabilir normal yani.
Bana kalsa bende oyle derim ancak tercih meselesiElma vereceğine ver bir tane hatun yanına alsın kızgınlığını.Benimkinin yanına koydum valla hayvan mülayime döndü.
![]()
Elma vereceğine ver bir tane hatun yanına alsın kızgınlığını.Benimkinin yanına koydum valla hayvan mülayime döndü.
![]()
Ben çok Gördüm olabiliyor.O foto normal değildi be, hiç o kadar kızışmış kuş görmedim ben. Ne gerçekte ne internette.
Interesting.Ben çok Gördüm olabiliyor.
Ne güzel bir fotoğraf, Kokoya’da maşallah.Koko bey![]()
Biraz llginc evet insan gordugunde sasiriyor.Interesting.![]()
MaşallahKoko bey![]()
Şaşırtırız biz öyle insanıBiraz llginc evet insan gordugunde sasiriyor.
Koko bey
Fotoğraf çok iyimiş Rüştü, belli belli sosyal medya fotoğrafı bu=))Koko bey![]()
Şuan çekildiFotoğraf çok iyimiş Rüştü, belli belli sosyal medya fotoğrafı bu=))
Hmm... O zaman sende ki görüş farklı, herkes fotoğraf çekemez...Tebrikler=)Şuan çekildi![]()
Bulut hangi kategoriye giriyor, hiç anlamam bu konulardanArkadaşlar birşey dikkatimi çekti, hemen hemen herkeste bi spangle tutkunluğu gördüm=) Ona göre üretim bandın da spangle a yönelicem=))