Maşallah,baya kızışmış ama. Elma ver biraz kızgınlığını alırÇok fena çok,bakma burda gene mülayim çıkmış biraz tuhaf bir ses çıkarıp öyle ısırıyor artık
Maşallah,baya kızışmış ama. Elma ver biraz kızgınlığını alırÇok fena çok,bakma burda gene mülayim çıkmış biraz tuhaf bir ses çıkarıp öyle ısırıyor artık
Evet baya koyu,ırk,genetik vs etkileyebilir tabi.Ooooo, çok mavileşmiş o ya. Ama önceki fotoğraf daha koyu maviydi. Bu foto yine daha normal.
Elma vereceğine ver bir tane hatun yanına alsın kızgınlığını. Benimkinin yanına koydum valla hayvan mülayime döndü.Maşallah,baya kızışmış ama. Elma ver biraz kızgınlığını alır
Evet veriyorum,arada banyosunu da yapıyor öyle eş ister durumu yok ama sanki.kur olsun vs.Sadece oyuncağına konuşup öpüp duruyorMaşallah,baya kızışmış ama. Elma ver biraz kızgınlığını alır
Bazi kuslarda çok kızıştıklarından dolayı olabiliyor. Ve de tek besleniyorsa olabilir normal yani.Çekimde bir efekt olması lazım çünkü fazla koyu mavi çıkmış. Parlament mavisi gibi olmuş. Çekimden olduğu belli. O kadar mavileşmez çünkü. İmkansız.
O foto normal değildi be, hiç o kadar kızışmış kuş görmedim ben. Ne gerçekte ne internette.Bazi kuslarda çok kızıştıklarından dolayı olabiliyor. Ve de tek besleniyorsa olabilir normal yani.
Bana kalsa bende oyle derim ancak tercih meselesiElma vereceğine ver bir tane hatun yanına alsın kızgınlığını. Benimkinin yanına koydum valla hayvan mülayime döndü.
maalesef şu an eş alma durumum yok aslında kendisinin bile bana gelişi çok tesadüf oldu.İlerde şartlar uygun olursa tabi ki düşünüyorum.Boncuk adına sevindimElma vereceğine ver bir tane hatun yanına alsın kızgınlığını. Benimkinin yanına koydum valla hayvan mülayime döndü.
Ben çok Gördüm olabiliyor.O foto normal değildi be, hiç o kadar kızışmış kuş görmedim ben. Ne gerçekte ne internette.
Interesting.Ben çok Gördüm olabiliyor.
Ne güzel bir fotoğraf, Kokoya’da maşallah.Koko bey
Biraz llginc evet insan gordugunde sasiriyor.Interesting.
MaşallahKoko bey
Şaşırtırız biz öyle insanı şaka bir yana her can çok kıymetli.Sağlıkla büyüsünler umarım.Keşke her hayvan aynı şansı yakalasaBiraz llginc evet insan gordugunde sasiriyor.
Koko bey
Fotoğraf çok iyimiş Rüştü, belli belli sosyal medya fotoğrafı bu=))Koko bey
Şuan çekildiFotoğraf çok iyimiş Rüştü, belli belli sosyal medya fotoğrafı bu=))
Hmm... O zaman sende ki görüş farklı, herkes fotoğraf çekemez...Tebrikler=)Şuan çekildi
Bulut hangi kategoriye giriyor, hiç anlamam bu konulardan ırkını bile bilmiyorumArkadaşlar birşey dikkatimi çekti, hemen hemen herkeste bi spangle tutkunluğu gördüm=) Ona göre üretim bandın da spangle a yönelicem=))