Spangle oluyor sizinki. Benim bildiğim, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten=)Bulut hangi kategoriye giriyor, hiç anlamam bu konulardan ırkını bile bilmiyorum
.
Ve beim de dikkatimi çekti, o nasıl cere rengidir yahu=))
Spangle oluyor sizinki. Benim bildiğim, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten=)Bulut hangi kategoriye giriyor, hiç anlamam bu konulardan ırkını bile bilmiyorum
Anladım teşekkürler bana normal geliyordu ilk defa erkek kuş besliyorum resimlerde baya koyu göstermiş gerçi.Spangle oluyor sizinki. Benim bildiğim, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten=)
.
Ve beim de dikkatimi çekti, o nasıl cere rengidir yahu=))
Aynen öyle, her can çok kıymetli. Bazı canlar şanssız oluyor maalesefŞaşırtırız biz öyle insanı şaka bir yana her can çok kıymetli.Sağlıkla büyüsünler umarım.Keşke her hayvan aynı şansı yakalasa
İlk fotoğraf zorla poz verince ben çok güzeller maşallah.Sağlıklı uzun ömürleri olsun..
Nasıl güzeller hepsi,hele o elde yatana bayıldım çok tatlı
Haha çok iyiler=)) Nerdeyiz, nasılız, biz kimiz der gibiler, yerim=)
Ooo hocam show jumbo takılıyoruz=)) 800 TL ye bırakırım tanesini=)) Maşallah hocam, havalarından geçilmiyor=)
Teşekkür ederim. Kokoşlardır birazOoo hocam show jumbo takılıyoruz=)) 800 TL ye bırakırım tanesini=)) Maşallah hocam, havalarından geçilmiyor=)
Bayıldım abi... maşallah nazar değmesin
Bu showların piyasası ne? Ortalama bir showu kaça satıyorsun?Teşekkür ederim. Kokoşlardır biraz
Şu üçüncü fotoğraf tam wallpaper’lık fotoğraf ha. Çok güzel çekmişsin.
Teşekkür ederimŞu üçüncü fotoğraf tam wallpaper’lık fotoğraf ha. Çok güzel çekmişsin.
Evet ben de çok beğendim,kendisi de çok güzel maşallah pamuk gibiŞu üçüncü fotoğraf tam wallpaper’lık fotoğraf ha. Çok güzel çekmişsin.
yeni yavru anlık mı o şekilde bastı sol ayağını?Bunlarda bizimkiler Limon Fili, Maviş.
Soruyu tam anlayamadım Doğanay beyyeni yavru anlık mı o şekilde bastı sol ayağını?
Gönderdiğiniz fotoğraflar da, gri olan yavru elinizdeyken tek ayak üstün de duruyor. Sürekli tek ayak üstünde mi durur yoksa o an alelade mi ayağını kaldırmış=)Soruyu tam anlayamadım Doğanay bey