Olmuş hocam dışkılar bu şekildetekrar deneyebilir misiniz?
Olmuş hocam dışkılar bu şekildetekrar deneyebilir misiniz?
Tüm dışkılar aynı değil hocam dün akşam yaptıkları ve bugün sabahtan yaptıkları bu şekilde şimdi eve geldim baktım gün içerisinde yaptıklarında yok dediğim gibi salatalık ve ıcebergden olabilir mi ? Daha önce kullanmıştık sulphamazethine yine kullanmak gerekir mi ?dışkı boyaması maalesef kötü. Bactrim veya sulphamazethine türevi bir ilaç denenebilir.
Bide hocam @Umit. hocam bi kaç gün sadece ak darı ile besleyelim demişti. Normal yemine geçelim mi ak darıya devam edelim mi ?Tüm dışkılar aynı değil hocam dün akşam yaptıkları ve bugün sabahtan yaptıkları bu şekilde şimdi eve geldim baktım gün içerisinde yaptıklarında yok dediğim gibi salatalık ve ıcebergden olabilir mi ? Daha önce kullanmıştık sulphamazethine yine kullanmak gerekir mi ?
Kuş birde Şuan tüy döneminde sanırım hocam biraz tüy döküyor bununda boyamaya bir etkisi olabilir mi ?Bide hocam @Umit. hocam bi kaç gün sadece ak darı ile besleyelim demişti. Normal yemine geçelim mi ak darıya devam edelim mi ?
marul, iceberg gibi ürünler dışkı bozulmasını tetikliyor. Birkaç gün vermeyinTüm dışkılar aynı değil hocam dün akşam yaptıkları ve bugün sabahtan yaptıkları bu şekilde şimdi eve geldim baktım gün içerisinde yaptıklarında yok dediğim gibi salatalık ve ıcebergden olabilir mi ? Daha önce kullanmıştık sulphamazethine yine kullanmak gerekir mi ?
Sürekli vermiyorum hocam zaten sebze meyve yemiş olsun diye 2 gün öyle vermiştim. Biraz önce kafesi temizledim. Kafesi temizlerken yaptı. Sanırım bunda bişey yokmarul, iceberg gibi ürünler dışkı bozulmasını tetikliyor. Birkaç gün vermeyin
bu temiz kesinlikle evetSürekli vermiyorum hocam zaten sebze meyve yemiş olsun diye 2 gün öyle vermiştim. Biraz önce kafesi temizledim. Kafesi temizlerken yaptı. Sanırım bunda bişey yok
Temizledikten sonra baktım yaptıklarında boyama falan yok hocam probiyotiği kesmiştim sabah şuankiler normal gibibu temiz kesinlikle evet
Tamamdır hocamAk darıya devam edelim bir iki gün daha sonra toplu dışkı resmi at karşılaştırma yapıcam. Bu sürede sebze meyve ve probiyotik vermeyelim.. Son dışkı lokum gibi
Tamamdır hocam
Ak darı
Kum
Kalamar
Normal su olarak veriyorum o zaman. Toplu dışkı dediğin ne hocam hepsini tekrar mı atacam fotoların
Tamam hocam onda sıkıntı yok yarın akşam tekrar atarım bu arada biraz önce dediğim gibiYani 5-6 tane dışkı yapınca resim çekersin
Hocam sabahtan akşama kadar yaptığı bugünkü dışkılar bu şekildeTamam hocam onda sıkıntı yok yarın akşam tekrar atarım bu arada biraz önce dediğim gibi
Ak darı
Kalamar kemiği
Kum
Normal su
Bunları veriyorum değil mi kum ve kalamarda sıkıntı yok bu aralar kalanları baya yemeye başladı sanırım. Yada kırıp atıyor tam emin değilim 3-4 günde baya eksildi
Hocam sabahtan akşama kadar yaptığı bugünkü dışkılar bu şekilde
Yemi de biraz az yemiş gibime geldi hocam 1-2 tanede beyaz dışkı vardı su gibi ama en yeni yaptıkları bunlar olduğu için bunları gönderdim sizeGelişme var sindirim rahatlamış biraz. Ama suyu sanki fazla tüketmiş..
Ak darıya devam ediyor muyuz hocam sanki bunu sade tek başına çok yemiyor gibi üzülüyorum bendeYemi de biraz az yemiş gibime geldi hocam 1-2 tanede beyaz dışkı vardı su gibi ama en yeni yaptıkları bunlar olduğu için bunları gönderdim size
Ak darıya devam ediyor muyuz hocam sanki bunu sade tek başına çok yemiyor gibi üzülüyorum bende
Tamamdır hocam yemin içine zaten ak darıyı koymayı düşünüyorum. Eski yemimde de pelet yem vardı zaten onu da yeme karıştırırım. Mamadan kastınız yumurta maması mı hocam eğer oysa direk yumurtayı haşlayıp veriyorum daha çok seviyor öyle bizim kuşSindirim sorununu teyit etmek için ak darıyı kullandık. Karışık yeme geçebilirsin ama yinede ak darı oranı fazla olsun. Birazda pelet yem ekleyebilirsin. Mamayada alıştırmaya çalışın kuşu mutlaka. Güzel çeşitli sebzeli mamalar yapıp verin.. Son olarak dediğim probiyotikleride stoğa girince temin edin mutlaka...