o esnada bir video isterim.Yani hocam ondan tam emin değiliz. Sürekli olmamakla birlikte. Genelde elimize alınca fark ediyoruz. Bi kaç keresinde yaparken ağzından parçalanmış yem çıkardı.
o esnada bir video isterim.Yani hocam ondan tam emin değiliz. Sürekli olmamakla birlikte. Genelde elimize alınca fark ediyoruz. Bi kaç keresinde yaparken ağzından parçalanmış yem çıkardı.
Yakalayabilirsem atayım hocam bide dışkılar normal mi her dışkı hastalık olmayabilir demiştiniz ?o esnada bir video isterim.
Hocam merhaba videoyu yakalayabildim biraz önce videodan bi 5-10 dakika kadar önce küçük bir parça ceviz vermiştik. Ama onu yutmuştur diye düşünüyordum. Ama ağzının içinde sanırım küçük bir parça vardı bu hareketi yaparken.Normale yakın ancak boyama durumu bir çok nedenli olabiliyor. Bazen az boyama sorun ifade etmeyebili.
Teşekkür ederim hocam bende muhabbetten sonra bi deneyim dedim. Biraz fazla ilgi istiyorlar ama. Tek bakacaksanız akşama kadar yanında birisinin durup ilgilenmesi lazım küsüyor yoksa
Bu ne güzellik ya maşaallah Muhabbeti bırakıp papağanmı alsam bende
Maşallah, kur davranışı gibi yaptığı. Özellikle parmağınıza yönelmesi bu anlamda çıkarım yapmayı kolaylaştırıyorTeşekkür ederim hocam bende muhabbetten sonra bi deneyim dedim. Biraz fazla ilgi istiyorlar ama. Tek bakacaksanız akşama kadar yanında birisinin durup ilgilenmesi lazım küsüyor yoksa
Dediğiniz gibiyse o zaman bir sağlık problemi gözükmüyor hocam günlerdir kafama takılan dışkının boyaması @Umit. hocamın dediği gibi ak darıyı da aldım. Çeşit olsun diye biraz da Aspur koydum içerisine ama boyama yine varMaşallah, kur davranışı gibi yaptığı. Özellikle parmağınıza yönelmesi bu anlamda çıkarım yapmayı kolaylaştırıyor
Bugün kullanmıştım hocam zaten bi kaç gün daha kullanayım o zamanBir süre probiyotik, prebiyotik kullanimini arttiriniz
Dediğiniz gibiyse o zaman bir sağlık problemi gözükmüyor hocam günlerdir kafama takılan dışkının boyaması @Umit. hocamın dediği gibi ak darıyı da aldım. Çeşit olsun diye biraz da Aspur koydum içerisine ama boyama yine var
Sadece ak darı değil mi hocam Aspur falanda mı koymayım içerisineSadece ak darıyla beslermisin bir kaç gün..
Sadece ak darı değil mi hocam Aspur falanda mı koymayım içerisine
Tamamdır hocam cumartesiye kadar bu şekilde devam edeyim o zaman cumartesi günü dışkı atarım tekrarEvet sade ak darıyla besleyelim 2-3 gün daha sonra dışkılarını görmek istiyorum..
Hocalarım @Umit. @Doğanay Y. merhabaTamamdır hocam cumartesiye kadar bu şekilde devam edeyim o zaman cumartesi günü dışkı atarım tekrar
Hocalarım @Umit. @Doğanay Y. merhaba
3 gündür probiyotik ve 2 gündür sürekli ak darı veriyorum bugün sabah probiyotiği kestim akşamları salatalık,havuç,ıceberg verdim. Küçük miktarlar 3-4 kere falan dişledi. Dün akşamdan beri dışkısı fotodaki gibi. Neredeyse hepsi bir birine yakın gibi ama boyama var. Salatalık ve ıcberg den olmuş olabilir mi ?
Sunucu bağlantısı alıyorum hocam fotolar eklenmiyorHocalarım @Umit. @Doğanay Y. merhaba
3 gündür probiyotik ve 2 gündür sürekli ak darı veriyorum bugün sabah probiyotiği kestim akşamları salatalık,havuç,ıceberg verdim. Küçük miktarlar 3-4 kere falan dişledi. Dün akşamdan beri dışkısı fotodaki gibi. Neredeyse hepsi bir birine yakın gibi ama boyama var. Salatalık ve ıcberg den olmuş olabilir mi ?
görsel ekler misiniz gelen hatanın?Sunucu bağlantısı alıyorum hocam fotolar eklenmiyor
Görsel ekleyemiyorum işte hocam “Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.” Diyorgörsel ekler misiniz gelen hatanın?