Dişi kuşum 7 ile 8 yaşlarında gecen yil ocak ayinda ilk hastalığını fark ettim sonra araştırırken bu site de sizinle paylaştım sırası ile şu ilaçları kullandım
22 mart baytril 0.5 ml 5 gün
25 nisan flagy ve mikostatin birlikte 7 damla 6 gün
14 Mayıs ivermectin 1 damla enseye
20mayis levadoks 7 damla 5 gün
25 haziran tylonet 7 damla 12 gün
Daha sonra bi ara dışkısı yüzünden sulpha da kullandım aslinda idare ediyorduk havalar soğuduğu için mi yoksa hastalığı iyice ilerledi mi bilmiyorum yutkunuyormus gibi nefes aliyor sürekli esniyor gibi bişey yapıyor ağzının içine detaylı baktım iltihap yara akıntı bişey yok video ve dışkı fotoğraflarını bırakıyorum hiç mi bisey yapamam bu durumda okaliptüs yağı falan kullaniyorum
Yemesi içmesi iyi sadece bu aralar tüylerini kabartiyor dışkısıda fotoğraftaki gibi kuru
22 mart baytril 0.5 ml 5 gün
25 nisan flagy ve mikostatin birlikte 7 damla 6 gün
14 Mayıs ivermectin 1 damla enseye
20mayis levadoks 7 damla 5 gün
25 haziran tylonet 7 damla 12 gün
Daha sonra bi ara dışkısı yüzünden sulpha da kullandım aslinda idare ediyorduk havalar soğuduğu için mi yoksa hastalığı iyice ilerledi mi bilmiyorum yutkunuyormus gibi nefes aliyor sürekli esniyor gibi bişey yapıyor ağzının içine detaylı baktım iltihap yara akıntı bişey yok video ve dışkı fotoğraflarını bırakıyorum hiç mi bisey yapamam bu durumda okaliptüs yağı falan kullaniyorum
Yemesi içmesi iyi sadece bu aralar tüylerini kabartiyor dışkısıda fotoğraftaki gibi kuru