Kuşum dengede duramıyor

Ufuksahin28

iyikus.com Üyesi
Merhabalar kuşumla birkaç gündür yürürken Sendeleme, dengede duramama durumu var. Başı sürekli böyle oynuyor gibi. Veterinere götürecek fırsatım olmadı. Bir ara Sallabaş tarzı biraz hastalığı vardı resimdeki ilacı kullandım geçti ama şu an bu şekilde devam ediyor. Video nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız onu da ekleyebilirim.

Konunun başından beri yazıp ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Çok sağolun. Elinizden geleni yaptınız. Maalesef kuşum dayanamadı. Sabaha karşı hayatını kaybetmiş.
Başınızsağolsun hocam 2 gün önce video attığınızda çırpınırken ben bile kötü oldum. 2 gün iyi bile dayandı keşke kurtulsaydı. Bilirim o duyguyu kendi kuşum ölmüş gibi üzüldüm.

Hele ben şu an sabahtan beri inanılmaz kötüyüm. Daha öncede kuşum öldü ama yıllardır artık evin bir parçası olduğu için ister istemez herkesi üzdü. Tek hafifletici sebep en azından acı çekmeyecek artık. Keşke kurtulsaydı ama yapacak bir şey kalmadı artık.
Başınızsağolsun hocam 2 gün önce video attığınızda çırpınırken ben bile kötü oldum. 2 gün iyi bile dayandı keşke kurtulsaydı. Bilirim o duyguyu kendi kuşum ölmüş gibi üzüldüm.
Teşekkürler. Elimden geldiğince daha iyi bakmaya çakıştım iki gündür elimle besliyorum suyunu içiriyordum da oda dayanamadı artık.

Başınız sağolsun çok üzüldüm 😭 Hayatta tutabilmek için elinizden geleni yaptınız. Çok istiyordum kurtarmayı...
Teşekkürler hocam size de ayrıca teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz siz olmasanız belki bu kadar da yanımızda olmazdı. Bende çok istiyordum ama bu kadarmış. En azından acı çekmekten kurtuldu.

Geri