Kuşum dengede duramıyor

Ufuksahin28

iyikus.com Üyesi
Merhabalar kuşumla birkaç gündür yürürken Sendeleme, dengede duramama durumu var. Başı sürekli böyle oynuyor gibi. Veterinere götürecek fırsatım olmadı. Bir ara Sallabaş tarzı biraz hastalığı vardı resimdeki ilacı kullandım geçti ama şu an bu şekilde devam ediyor. Video nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız onu da ekleyebilirim.

İlerlemiş bir salmonella vakası olabileceği gibi anlık gelişen bir kriz durumu da söz konusu olabilir.
Merhabalar, konuyu ilk açtığım zamanlarda bir iki kere olmuştu. Neredeyse 1 aydır bu denli görmedim. Bugün bir kere yanında oldu bir kere de ben eve gelmeden önce olmuş şu an da kafası yana yatak bir biçimde duruyor.

Hocam şimdi diyeceksiniz ki kuşu deneme tahtasına çevirdiniz haklısınız da. Ama Test olmadığı sürece nokta atışı tedavi pek mümkün olmuyor. İhtimallerin çoğunu eledik. Size eczaneden epdantoin isimli haptan alıp kullanmanızı öneririm. Nörolojik hastalıklarda kullanılıyor. İşe yarama ihtimali var. Çünkü kuş sara nöbeti geçiriyor büyük ihtimalle. Alırsanız hapı 16 parçaya bölüp sabah ve akşam 1 parçasını yutturmanız gerekecek. Yada 8 parçaya bölüp günde 1 parça... B12 probiyotik ve zinco'ya devam ama zincoyu 2 damlaya düşürün.

Son düzenleme:
Hocam şimdi diyeceksiniz ki kuşu deneme tahtasına çevirdiniz haklısınız da. Ama Test olmadığı sürece nokta atışı tedavi pek mümkün olmuyor. İhtimallerin çoğunu eledik. Size eczaneden epdantoin isimli haptan alıp kullanmanızı öneririm. Nörolojik hastalıklarda kullanılıyor. İşe yarama ihtimali var. Çünkü kuş sara nöbeti geçiriyor büyük ihtimalle. Alırsanız hapı 16 parçaya bölüp sabah ve akşam 1 parçasını yutturmanız gerekecek. Yada 8 parçaya bölüp günde 1 parça... B12 probiyotik ve zinco'ya devam ama zincoyu 2 damlaya düşürün.

Evet son çare bu denenebilir. Kuş zaten son zamanlarını yaşıyor..

Multivitamini keseyim mi hocam ?
Bugün bu şekilde bir şey olmamış.
Epdantoin iki çeşit olarak çıkıyor iki farklı üretici gibi farkeder mi ?

Multivitamini keseyim mi hocam ?
Bugün bu şekilde bir şey olmamış.
Epdantoin iki çeşit olarak çıkıyor iki farklı üretici gibi farkeder mi ?
Multi vitamini haftada 2 defa Ekleyin suya. Probiyotiğe sürekli devam. B12 devam Bahsettiğim hap mavi kutu olan. Diğerini bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hocam şu şekilde yaptım komple bir hapı toz haline getirdim. Damlalıkla sekiz kere doldurduğum kaba tam hapı atıp erittim her gün bir damlalık olarak vereceğim.
Hayır hocam hap suda fazla kalmamalı en fazla 8 saat kalır. Siz her gün 1 damlalık suya tozun aşağı yukarı 1/8 ini eritin ve içirin. İlaçlı su her zaman taze olmalıdır. İçine ne katılırsa katılsın.

Hayır hocam hap suda fazla kalmamalı en fazla 8 saat kalır. Siz her gün 1 damlalık suya tozun aşağı yukarı 1/8 ini eritin ve içirin. İlaçlı su her zaman taze olmalıdır. İçine ne katılırsa katılsın.
Hocam yaşarsa öyle yapacağım.
Bu şekilde şu an.

İlaç ağır gelmiş olabilir mi hocam ?

Son düzenleme:
Kötüleşmesi ilaçtan değil. Ne zaman vermiştiniz ilacı. Ve ne zaman videodaki gibi oldu ? İlacı kullanmadan önce bir videosunu gönderin.
Hocam ilacı kullanmadan önceki video önceki akşam attığım Takla attığı video var başka yok. İlacı ilk dün akşam on gibi verdim. Sabah beş gibi kötüleşti

Geri