evet ancak tekrar etmesi durumunda kullanmak şartBactrim şurup en iyi gelendi sürekli şurup kullanmak da zararlı değil mi endişeleniyorum biraz
Bactrim şurup en iyi gelendi sürekli şurup kullanmak da zararlı değil mi endişeleniyorum biraz
Teşekkür ederim inanın bilmiyorum ben mi bir yerlerde hata yapıyorum artık anlam veremiyorumKonuyu baştan sona okudum, çok geçmiş olsun. Nasıl bir hastalık ya sürekli iyileşip tekrar ediyor.
Evet kullanın dediğiniz için bactrim şurup kullandım öncekiler gibi sonra düzeldikocak ayında yazmışsıniz, o zaman ilaç kullandıniz mı?
Antibiyotik olarak sadece bactrim şurup kullandıkhiç enrofloksasin içeren antibiyotik (ör: baytril , enrocure vb) denediniz mi?
Antibiyotik olarak sadece bactrim şurup kullandık
Bunlar veterinerlerde mi bulunuyor bir de sizce neden tekrarlıyor korktuğu zaman tetikliyor gibi gözlemledim ama zaten çok ürkek bi kuşbence bu sefer enrofloksasin deneyin
Bunlar veterinerlerde mi bulunuyor bir de sizce neden tekrarlıyor korktuğu zaman tetikliyor gibi gözlemledim ama zaten çok ürkek bi kuş
enrofloksasin etkili olandan hangisini almalıyım hepsi aynı mı , inşallah iyileşir çok üzülüyorum hayatı boyunca böyle mi olacakdaha once de yazılmıştır muhtemelen,
bu hastalık çogu zaman tamamen iyileşmeyebilir
Genelde hepsi benzer işlevi görür evetenrofloksasin etkili olandan hangisini almalıyım hepsi aynı mı , inşallah iyileşir çok üzülüyorum hayatı boyunca böyle mi olacak