omerarda2525
iyikus.com Üyesi
Kusumda french molt Loma ihtimali var ancak kanatlarinda dokulme yok bazen tuy dokuyor ama cogu beyaz Suana kadar 3 kere felan kanlı tüy dokuldu birtanesini ben çektim fotoğraflarını birakicagim
Kusumda french molt Loma ihtimali var ancak kanatlarinda dokulme yok bazen tuy dokuyor ama cogu beyaz Suana kadar 3 kere felan kanlı tüy dokuldu birtanesini ben çektim fotoğraflarını birakicagim
Bt âmin forte gerwit w entrobacFransız Tüy Dökümü (French Molt - BFD Polyoma Virüsü)
Muhabbet Kuşlarında Fransız Tüy Dökümü (French Molt - BFD Polyoma Virüsü) Hastalığı Fransız Tüy Dökümü (BFD, Polyoma Virüsü) Fransız tüy dökümü hastalığı genç muhabbet kuşlarında ortaya çıkan bir hastalıktır, bu yüzden bu hastalığa BFD (Budgerigar = Muhabbet kuşu, Fledgling = Tüyleri henüz...iyikus.com
Merhaba aramıza hoşgeldiniz
Kuşunuz için hangi takviyeleri kullanıyorsunuz
2 hafta oldu vitaminleri alali nerdeyse 2 haftadır kullanıyorumFransız Tüy Dökümü (French Molt - BFD Polyoma Virüsü)
Muhabbet Kuşlarında Fransız Tüy Dökümü (French Molt - BFD Polyoma Virüsü) Hastalığı Fransız Tüy Dökümü (BFD, Polyoma Virüsü) Fransız tüy dökümü hastalığı genç muhabbet kuşlarında ortaya çıkan bir hastalıktır, bu yüzden bu hastalığa BFD (Budgerigar = Muhabbet kuşu, Fledgling = Tüyleri henüz...iyikus.com
Merhaba aramıza hoşgeldiniz
Kuşunuz için hangi takviyeleri kullanıyorsunuz
Anladım düzenli kullanıma devam edin bende french molt olduğunu düşünüyorum2 hafta oldu vitaminleri alali nerdeyse 2 haftadır kullanıyorum
Ben olmadığını düşünüyorum hocam Insallah değildir gelismelerden haber ederim iyi günlerAnladım düzenli kullanıma devam edin bende french molt olduğunu düşünüyorum
Eşiyle beraber avizeye çıktılar uyuyorlarAnladım düzenli kullanıma devam edin bende french molt olduğunu düşünüyorum
MaşallahEşiyle beraber avizeye çıktılar uyuyorlar![]()
Evet hocam biliyorum çiftleşme ve yumurta olursa gereğini yapacagim peki hocam tuyleri uzar ve artık dokulmez ise yumurtalarını alayimmi yoksa sans vereyimmi ?Maşallah bu durumda eşi sadece arkadaş olabilir eşleme veya üretme durumu askıya alınmalı eşi dediğini Erkek Yavru henüz![]()
Tabi tüy hastalığı yok ise altına yatan nedenler vardır vitamin eksikliği gibiEvet hocam biliyorum çiftleşme ve yumurta olursa gereğini yapacagim peki hocam tuyleri uzar ve artık dokulmez ise yumurtalarını alayimmi yoksa sans vereyimmi ?
Tabi hocamTabi tüy hastalığı yok ise altına yatan nedenler vardır vitamin eksikliği gibi
Eğer duzelirse tüy hastalığı yok demektir bu durumda şans verebilirsiniz
Yanlız yanındaki kuşun da net resmini görebilirmiyim
Tüylerinde sorun rainbowTabi hocam
Hocam ikisininde ırkını söyleyebilirmisiniz eğer ırktan anmıyorsanız
Sağolun hocam tesekkurlerTüylerinde sorun rainbow
Diğer erkek ise spangle
Maşallah çok tatlılar![]()
Rica ederimSağolun hocam tesekkurler![]()
Hocam dişi muhabbet kusum erkege göre daha hareketsiz sadece tirmanio tünekten tuneye atlıyor oynamaya çalışıyorum da isteksiz gibi onun dışında kuslarima salata ve elma tabağı yaptım üzerine dal darısı döktüm tadına baksınlar diye bu meyve tabağı kaç saat veya dakika kalmalı soylermiisnizRica ederim![]()
Kafeste 4 @ 6 saat kalması yeterli olurHocam dişi muhabbet kusum erkege göre daha hareketsiz sadece tirmanio tünekten tuneye atlıyor oynamaya çalışıyorum da isteksiz gibi onun dışında kuslarima salata ve elma tabağı yaptım üzerine dal darısı döktüm tadına baksınlar diye bu meyve tabağı kaç saat veya dakika kalmalı soylermiisniz
Kafeste 4 @ 6 saat kalması yeterli olur
Yavru olduğu için olabilir yeni aldıysanız ortama alışma sürecinde daha sessiz oluyurlar
@Doğanay Y. hocam nekton msa alacagım ben bunu nasıl kullanacagım bırde kusumun french molt olup olmadıgına bakabılırmısınız herkesten tavsıye alıyorumda baska bır takvıye gerekıyorsa kusuma varsa onerırsenız ıyı olurHocam kuşumu banyo ettirdim kanatlarına bakıyordum sol kanat altının tuyleri çok eksik ancak diğer tarafda çok az açık var nedeni nedir parazit varmı yokmu bilmiyorum okadar kasinmiyor