omerarda2525
iyikus.com Üyesi
Kusumda french molt Loma ihtimali var ancak kanatlarinda dokulme yok bazen tuy dokuyor ama cogu beyaz Suana kadar 3 kere felan kanlı tüy dokuldu birtanesini ben çektim fotoğraflarını birakicagim
Kahverengi diski devam ederse ayirayimmi hocam sonra tekrar yoksa bir 2 gun ayri kalsinlarmiBeslenme değişimi bazen de stres nedenli olabilir evet
Tamam teşekkürler kahverengi diski pankreas anlamına gelmiyor demo hocam sizedeçok sordum kusura bakmayın çünkü bugün oldu boyleHayır ayırmaya gerek yok hocam
neyi hocam fotografımı ?youtube üzerinden yükleyip paylaşınız.
Video çekip yutube ye yükleyin sonrasında buraya kopayalabilirsinizneyi hocam fotografımı ?
Hayır yani neden video çekeceğim anlayamadım ondan dolayi.Video çekip yutube ye yükleyin sonrasında buraya kopayalabilirsiniz
Tamam hocam atarimPankreas sorununu doğrudan göstermez kahve dışkılar. Kuşun genel halini görmek için video istedim
Pankreas sorununu doğrudan göstermez kahve dışkılar. Kuşun genel halini görmek için video istedim
Teşekkürler hocamsakin görünüyorlar. Maşallah ikisine de
hocam selamun aleykum dıskı hala haynı gorunumde dısı kusumun artık ben bunu takmıyayaımmı yoksa bir sıkıntımı vardır entrobac 2 gun vermıstım glca1z8.jpg resimde gordugunuz renk @Doğanay Y. @İpek.ssakin görünüyorlar. Maşallah ikisine de
Genelde tüyde olan kuşların dışkıları bozuk olur sizin kuşunuzun ise geçmeyen bir tüy problemi olduğundan devam eden Bir durum olabilir dışkı .hocam selamun aleykum dıskı hala haynı gorunumde dısı kusumun artık ben bunu takmıyayaımmı yoksa bir sıkıntımı vardır entrobac 2 gun vermıstım glca1z8.jpg resimde gordugunuz renk @Doğanay Y. @İpek.s
Kalamar kemiği aldım birde herhalde kalsiyum blokBöyle dışkı gördüğümde önce taze kekik veya nane sunuyorum. Ne seviye değiştiriyor ya da bir etkisi oluyor mu bakıyorum.
Aynı kalıyorsa şekerli bir ürün (bebe bisküvisi gibi) ile mama hazırlayıp veriyorum. Değişim yaşanırsa eğer kursak sorunlarından şüpheleniyorum öncelikle. Bu deneme yanılmamın nedeni dışkının tam olarak yansıttığı şeyin anlaşılamamasından dolayı. Bana göre bir miktar kabızlık, k vitamini eksikliği yaşıyor.
Hocam tüy sorun şüphesi olan kuşumun son durumu b75jre4.jpg 5 günlüğüne tatile gitmiştim babama emanet ettim geldiğimde kuyruğunun uzadığını ve çıktığını gördüm çok mutluyum şuan iyiye isaretmi? @Doğanay Y. @İpek.sKalamar kemiği aldım birde herhalde kalsiyum blok
Olsun hocam ben besin vitamin takviyesi yapayimda en azından belli bir seviyeye kadar gelir allahin izniyleUzaması normal ancak gelişimi sorunlu. Kısa sürede düşecektir çünkü sağlıksız uzuyor. Maalesef tüy hastası kuşunuz Aynı döngü devamlı yaşanacaktır.
Hocam tüy düşmez ise yani kalırsa yerinde hayvanın başka sorunu olma ihtimali varmı çünkü düşmedi hala arada tüy topluyorum ama nerden düştüğünü anlayamıyorum normal tüy ve tüy kökü normal bir fotoğraf bırakacağımUzaması normal ancak gelişimi sorunlu. Kısa sürede düşecektir çünkü sağlıksız uzuyor. Maalesef tüy hastası kuşunuz Aynı döngü devamlı yaşanacaktır.