Oğuzhannnn
iyikus.com Üyesi
Merhaba benim 2 yaşında erkek muhabbet kuşum 3 4 gündür dışkı yapmıyordu ya da yapamıyordu sürekli ben poposunu temizliyordum poposunda çok az şişlik var ne yapmam lazım ki o şişlik iner acaba
Ben burda kuşçulara veterinerlere sorayım da yoksa hemen pazartesi sipariş ederim faydasını fazlasıyla görür müyüm çünkü canım ciğerim bu kuş beraber de yatıyoruz öpüyorum okşuyorum vsTrendyol dan veya Hepsiburada dan temin edebilirsiniz
Entrobac entona germinaBen burda kuşçulara veterinerlere sorayım da yoksa hemen pazartesi sipariş ederim faydasını fazlasıyla görür müyüm çünkü canım ciğerim bu kuş beraber de yatıyoruz öpüyorum okşuyorum vs
Peki kuşum da şuanlık gözlemlediğiniz kadarıyla dışkısında bir sorun var mı poposundaki şişlikte indi yem yemesinde de sıkıntı yok sadece tüylerini kabartıyorEntrobac entona germina
Gibi düşünün
Bağırsak hastalıkları için kullanılan bir ilaç genelde önlem amaçlı kullanılır
Ben sağlıklı kuşları için de kullanıyorum
Bana kalırsa kuşunuzda kabızlık bu ciddi sorun olarak görülmezPeki kuşum da şuanlık gözlemlediğiniz kadarıyla dışkısında bir sorun var mı poposundaki şişlikte indi yem yemesinde de sıkıntı yok sadece tüylerini kabartıyor
Peki kuşumun uçamama durumu ne olabilir burdaki veterinerler hep büyükbaş hayvana baktıkları için anlamıyorlar fazlaBana kalırsa kuşunuzda kabızlık bu ciddi sorun olarak görülmez
Kolay tedavi tedavi edilir
Ama kuşun kendini kabartması ciddi bir sorun olarak görülebilir.
Kuşum büyük ihtimalle kabız çünkü size attığım fotoğraftan beridir tuvaletini hiç yapmadı bu kabızlık nasıl giderilebilir acaba?Peki kuşumun uçamama durumu ne olabilir burdaki veterinerler hep büyükbaş hayvana baktıkları için anlamıyorlar fazla
Sarımsaklı suyu nasıl hazırlayabilirim bir de yumurta haşlayıp beyazından veriyordum da vermeye devam edeyim mi?Kuş genel anlamda tüyden çıkamamış görünüyor. Bu tip bir problem kesin olmamakla birlikte genelde ölümlerle sonuçlanır. Tollyamin forte, Bt amin forte gibi iyi ürünlere ihtiyaç var. Aynı zamanda bir protein katkısı lazım. Yumurta tüketimi iyiyse şimdilik ilk söylediklerimden bir tanesini yeterli gelecektir. Haftanın 4 günü kullanınız. Sabah ilk iş az oranda sarımsak içeren bir su hazırlayınız onun için. Kabızlığı için de brokoli, roka gibi sebzeler vermeyi ihmal etmeyiniz.
Kuşum kilolu diyorsunuz. Uçamaması kilosunun fazlalığından olabileceği gibi buna sebep başka şeylerde olabilir tabi.Peki kuşumun uçamama durumu ne olabilir burdaki veterinerler hep büyükbaş hayvana baktıkları için anlamıyorlar fazla
Ne gibi meselaKuşum kilolu diyorsunuz. Uçamaması kilosunun fazlalığından olabileceği gibi buna sebep başka şeylerde olabilir tabi.
Kanat tüylerinde eksiklik ya da D vitamini eksikliği, kalsiyum eksikliği gibi..Ne gibi mesela
Merak ettiğim için soruyorum neden sorunlu bölgeye yanlış müdahale ediyorsunuzKuşumun poposu şuan da bu halde o şişliği sıktığım zaman dışkısı geliyor yemesi içmesi gayet iyi. şuanlık bir sorun gözüküyor mu acaba
Sebze de yiyor yem de yiyor maşallahı var yemeden yana bir sorunu yokKabızlık sorunu var gibi. Bunun çözümü de sıkmak değil maalesef. Sebze tüketimi ya da mama yiyor mu?
Yiyorsa eğer bir kaç damla zeytinyağı ya da kanatlı oil gibi ürünlerden damlatınız.
Entrobac ı tam dolu suluğa mercimek tanesi kadar koyup verebilirsiniz.Dediğiniz gibi Entrobac Probiyotik Takviyesi ve Tollisan Med Tollyamin Forte aldım bunları nasıl kullanabilirim acaba?