Hahaha allah razı olsun annenden bizimkilerde şimdi olmaz baharda toplarız diyolar eğer bulamazsak annenden alırım kesinAnnem satılmaz sanm
Annem sanmıyorum Nisanda çıkar yenisi diyor :/ Beklesinler köye gidip toplayıp satayım diyor
Bugün veterinere gidip tedaviye başladık. Okuduğum gibi deri altından yapılmadı sanırım bünyesi zayıf olduğu için. Ağızdan 1 damla 1 hafta boyunca verilecekmiş kalan 6yı evde ben kendim vericem onun dışında kırık kuyruk tüyü vardı onları da çektiler umarım şifa bulur yavrucum
Bünyesi zayıf mı? Ama siz Çiçiye gayet iyi bakıyordunuz. İnşaallah hemen iyileşir. Ümit abiye katılıyorum.Bugün veterinere gidip tedaviye başladık. Okuduğum gibi deri altından yapılmadı sanırım bünyesi zayıf olduğu için. Ağızdan 1 damla 1 hafta boyunca verilecekmiş kalan 6yı evde ben kendim vericem onun dışında kırık kuyruk tüyü vardı onları da çektiler umarım şifa bulur yavrucum
Genel olarak mubişlerde, kedi köpeğe göre daha bünyesi zayıf canlar ya onu kastettim. İnşallah iyi olur en kısa zamandaBünyesi zayıf mı? Ama siz Çiçiye gayet iyi bakıyordunuz. İnşaallah hemen iyileşir. Ümit abiye katılıyorum.
Ha öyle düşününce doğru. Amin. Çiçiyi tekrar oburluklarıyla görmek istiyoruzz.Genel olarak mubişlerde, kedi köpeğe göre daha bünyesi zayıf canlar ya onu kastettim. İnşallah iyi olur en kısa zamanda
Ha öyle düşününce doğru. Amin. Çiçiyi tekrar oburluklarıyla görmek istiyoruzz.
Sanki hiç bir şey yok gibi gine yemişŞimalcim lütfen Çiçi her durumda obur dün veterinerde geldik sanki acı ilaç içmedi, sanki kuyrukları çekilmedi; nane gömdü eşek sıpası