Abi ben adama ne diyeyim, sonuçta eğitimini alıyorlar... Ben adama böyle böyle yapın desem, bana neden geldin o zaman yapsaydın derler :/
Uru çıkarmadı sadece ilaç sipariş verelim tekrar gelin dedi ilaç ismini de soracağım
Kitle Urmuş demek istedim, yanlış anşılma evet ilaç ismi söyledi fakat o an Çiçiyi tutuyolardı oraya vermişim kendimi hatırlamıyorum adınıNasıl? ur çıktı demedinmi Çıkarmadan ilaç tedavisimi yapıcak?
Kitle Urmuş demek istedim, yanlış anşılma evet ilaç ismi söyledi fakat o an Çiçiyi tutuyolardı oraya vermişim kendimi hatırlamıyorum adını
Mesaj attım abi valla söyler söylemez araştırıcam ilacı iyi olsunda dedesi götürür getirir. İlk götürdüğümüzde çok panik yapmıştı ama bu sefer sakin gittik geldik şükürTamam şimdi oldu O zaman krem gibi birşeymi vericek acaba? Ur tedavisinde birde bu tarz yöntemler var, yani kitleyi çıkarmadan üstten birşeyler sürerek uru kurutuyorlar... Tabi bu biraz daha uzun bir tedavi oluyor... Neyse artık iyileşsinde
Mesaj attım abi valla söyler söylemez araştırıcam ilacı iyi olsunda dedesi götürür getirir. İlk götürdüğümüzde çok panik yapmıştı ama bu sefer sakin gittik geldik şükür
İlaca gerek yok :")Mesaj attım abi valla söyler söylemez araştırıcam ilacı iyi olsunda dedesi götürür getirir. İlk götürdüğümüzde çok panik yapmıştı ama bu sefer sakin gittik geldik şükür
Abi benim yatak örtüm vardı onu iki kat yaptım örttüm, kağıt havlunun kartonunu çok seviyo onu koydum giderken onunla oynadı, telefonun ışığını açtım konuştum dönüşte de doktor abilere kızdı sanırım ısıramadığı için ama ne dedi bilmiyorumGidip gelirken kafesine dal darı falan koy oyalanır
Ben okudum bunu da onu yapacak yürek yok bende, hem kızım biraz aksi urun fotoğrafını çekene kadar ellerimi parçaladı :/ Veteriner kontrolünde yapmak daha iyi benim için o çırpındıkça ben panik oluyorum :/ teşekkür ederim bilgi paylaşımınız içinİlaca gerek yok :")
Deri üstü ur'ları için aktardan sirke ruhu alın günde 2 kez kulak çubuğu yardımı ile ur'un üzerine ve kenarlarına sürün 10-15 içerinde kuruyup kendiliğinden düşüyor. Düştükten sonra o bölgeye yine kulak çubuğu yardımı ile 2-3 gün teramicyn sürün hiçbir şey kalmıyor.
Rica ederim, geçmiş olsun şimdiden.Ben okudum bunu da onu yapacak yürek yok bende, hem kızım biraz aksi urun fotoğrafını çekene kadar ellerimi parçaladı :/ Veteriner kontrolünde yapmak daha iyi benim için o çırpındıkça ben panik oluyorum :/ teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için
Hadi inşallah,çabucak iyileşsin bununla geçmiş olsunArkadaşlar iyi akşamlar... Biz veterinerden geldik. Çiçi'nin kuyruk kısmındaki kitle "UR" çıktı. Ellerinde ilaç yokmuş. İlaç ismini söylediler fakat hatırlayamıyorum şu an. İlacın siparişini verecekler 4-5 gün sonra arayıp soracağım geldiyse gidip tedavi olacağız. Aradığımda ilacın ismini sorarım tekrar yazarım. Veteriner ilgiliydi gerçekten sevindim bu duruma. Umarım tedavi işe yarar. Herkese çok teşekkür ederim, gelişmeleri yine buradan yazarım size...
Hadi inşallah,çabucak iyileşsin bununla geçmiş olsun
İnşallah Allahım hiç birinin canını yakmasınHadi inşallah,çabucak iyileşsin bununla geçmiş olsun
Öğrenir öğrenmez söylerim abiBen ilacı merak ettim, krem gibi birşeyle bu işi çözerse çok iyi olur. Ur çıkarma işi biraz sıkıntılı herkes yapamıyor...
İnşallah Taha çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Merve ins tez zamanda sağlığına kavuşur minigimiz
Tüy dönmesi sonrası apse ise urun sebebi. Tedavi sonrası tüy çıkması gerekir değil mi? Evde kendim tedavi etme girişiminde bulunmadım istemem de yazık küçücük canları var zaten eziyet olurUr taşları satıyorlar son zamanlarda sıkça ancak tavsiye edemiyorum. Ur olma sebebi genelde tüy dönmesi ve içinde apse oluşması. Kesip almak ve tedaviyi öyle yapmak gerekir. İşin kötü kısmı ise bazen tekrardan çıkma eğilimi olmaktadır. Bazen kremlerde işe yarar elbette ama sirke ruhu gibi yöntemler inanılmaz canını yakıyor kuşun.
o bölgede ki tüy muhtemelen artık çıkmaz. Eğer krem ya da başka yöntemlerle işe yarıyorsa hiç duymadım.