Yarın veterinere gidicez abi bi aksilik çıkmazsa :/umarım ur değildir
Olur mu ne rahatsızlığı yeni gördüm mesajı, ben battaniyeye iyice sarıp kafesi öyle götürmüştüm.Kafesiyle taşımıştım mecbur.Küçük taşıma kafesi falan olsa iyi olurdu ama öylece götürmüştüm kat kat sarıp.Araca binene kadar komple örttüm çok soğuktu çünkü:/Hazal tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma. Üçüncü veteriner cevap yazdı büyük ihtimalle taksiyle götüreceğim. Soğuktan nasıl koruyabilirim? Küçük kafesimiz de yok, gerçi korusam yeter taşırım :/
Çok zor olur mu alınması
Teşekkür ederim öyle yaparım bendeOlur mu ne rahatsızlığı yeni gördüm mesajı, ben battaniyeye iyice sarıp kafesi öyle götürmüştüm.Kafesiyle taşımıştım mecbur.Küçük taşıma kafesi falan olsa iyi olurdu ama öylece götürmüştüm kat kat sarıp.Araca binene kadar komple örttüm çok soğuktu çünkü:/
Abi izleyemem ki video ben içim kötü olur :/Yoo basit bir işlem 5 dakika bile sürmez. Ufak bir kesik atıp uru çıkarıcak ve temizliyecek bu kadar... dur sana bir video atıcam birazdan...
33.saniyede durdurdum sağol abi sana sorayım bulmuşken operasyon sonrası ne yapmam lazım, besinden değişme yapılacak mı :/
Rica ederim..Teşekkür ederim öyle yaparım bende
33.saniyede durdurdum sağol abi sana sorayım bulmuşken operasyon sonrası ne yapmam lazım, besinden değişme yapılacak mı :/
Kitle çıktı ben rahatladım izlerken valla :/
Tüm telaşınızı ve sıkıntınızı anlıyorum.Yeni gördüm konuyu. Ura benziyor Mervecim alınması gerekiyor...
Yarın gidiyoruz bir aksilik çıkmazsabence veteriner hekime götürün bir an önce. böylesi kitlelerin tehlikeli olabileceğini duymuştum.
Görünce bende bi aydınlandım bundan dolayı olabilir diye. Odadan çıktım dinlensin diye. Yarın inşallah düzelicez sağlığımıza kavuşacağızçıkamayan tüylerde bolca bu tip şeyler görmek mümkün. Veteriner kontrolünde alınmasını tavsiye ederim. Kuyruk atma hatta halsizliğinin sebebi bile olabilir.
Arkadaşlar iyi akşamlar... Biz veterinerden geldik. Çiçi'nin kuyruk kısmındaki kitle "UR" çıktı. Ellerinde ilaç yokmuş. İlaç ismini söylediler fakat hatırlayamıyorum şu an. İlacın siparişini verecekler 4-5 gün sonra arayıp soracağım geldiyse gidip tedavi olacağız. Aradığımda ilacın ismini sorarım tekrar yazarım. Veteriner ilgiliydi gerçekten sevindim bu duruma. Umarım tedavi işe yarar. Herkese çok teşekkür ederim, gelişmeleri yine buradan yazarım size...
Abi ben adama ne diyeyim, sonuçta eğitimini alıyorlar... Ben adama böyle böyle yapın desem, bana neden geldin o zaman yapsaydın derler :/Merve uru çıkarıp batikon sürdüyse tamam, ilaca milaca gerek yok Muhtemelen tedbir amaçlı antibiyotik vericek ama gerek yok...