Veterinere mesaj atacağım. Cevap vermezse darlarım bende cevap verene kadarBazı kişiler o bölgeye terramycn isimli krem sürmüş ama veterinere sormadan sürmek dogru olmayacaktır tahminimce
bence de riske atmayın,patlama durumu olur,belki sonrası enfekte olur Allah korusun.Basit bir yağ bezesi gibime geliyor öyledir umarım.Süreci paylaşın lütfen,çok geçmiş olsunVeterinere götürmek şart o zaman
Teşekkürler. Veterinere yazdım, mesajı gördü, çıktı. Yarın muayenehaneye giderim cevap vermezsebence de riske atmayın,patlama durumu olur,belki sonrası enfekte olur Allah korusun.Basit bir yağ bezesi gibime geliyor öyledir umarım.Süreci paylaşın lütfen,çok geçmiş olsun
Sivilceymiş gibi sıkmam sıktırmam da. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Biraz olsun içim rahatladı. Benim aklıma ur gelmişti kötü oldum bi an. Gerçekten teşekkür ederimEger enflamasyon varsa topikal bir merhemle vs cozulebilecek bir sey olabilir.
Tekrar ediyorum, genus amazonia haric tum kivrik gagali turlerinde kuyrugun basladigi yerde sirtta bu bez var. Tuylerinin sagligi icin onemli bir organlari.
Sivilce muamelesi yapip yok etmeye calismak son derece yanlis.
referans foto;
Teşekkürler. Veterinere yazdım, mesajı gördü, çıktı. Yarın muayenehaneye giderim cevap vermezse
O da olabilir tabi ama biz sadece varsayımlarla gidebiliriz,veterinerde aynı şeyi söyler umarım.Eger enflamasyon varsa topikal bir merhemle vs cozulebilecek bir sey olabilir.
Tekrar ediyorum, genus amazonia haric tum kivrik gagali turlerinde kuyrugun basladigi yerde sirtta bu bez var. Tuylerinin sagligi icin onemli bir organlari.
Sivilce muamelesi yapip yok etmeye calismak son derece yanlis.
referans foto;
Sivilceymiş gibi sıkmam sıktırmam da. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Biraz olsun içim rahatladı. Benim aklıma ur gelmişti kötü oldum bi an. Gerçekten teşekkür ederim
Kötü düşünmeyin,içiniz rahat eder en azından böyle stres yapmaktansa.Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Teşekkürler. Veterinere yazdım, mesajı gördü, çıktı. Yarın muayenehaneye giderim cevap vermezse
Haberdar edeceğim yarın. Umarım ters bir tavır takınmazlarO da olabilir tabi ama biz sadece varsayımlarla gidebiliriz,veterinerde aynı şeyi söyler umarım.
İnşallah ya,zaten sıkıntısı olan insanlara bir de tavır yapıyorlar sinir oluyorum ben de.Çok geçmiş olsun tekrar.Haberdar edeceğim yarın. Umarım ters bir tavır takınmazlar
Teşekkür ederimİnşallah ya,zaten sıkıntısı olan insanlara bir de tavır yapıyorlar sinir oluyorum ben de.Çok geçmiş olsun tekrar.
Hazal tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma. Üçüncü veteriner cevap yazdı büyük ihtimalle taksiyle götüreceğim. Soğuktan nasıl koruyabilirim? Küçük kafesimiz de yok, gerçi korusam yeter taşırım :/İnşallah ya,zaten sıkıntısı olan insanlara bir de tavır yapıyorlar sinir oluyorum ben de.Çok geçmiş olsun tekrar.
Ustune battaniye örtebilirsin bence giderken onunla konuş biraz korkmasın geçmiş olsun inşallah önemli bir sey değildir..Hazal tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma. Üçüncü veteriner cevap yazdı büyük ihtimalle taksiyle götüreceğim. Soğuktan nasıl koruyabilirim? Küçük kafesimiz de yok, gerçi korusam yeter taşırım :/
Tamamdır gece örttüğüm pike var onu örterim teşekkür ederim inşallahUstune battaniye örtebilirsin bence giderken onunla konuş biraz korkmasın geçmiş olsun inşallah önemli bir sey değildir..
Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildirTamamdır gece örttüğüm pike var onu örterim teşekkür ederim inşallah
Teşekkür ederim bende onu umuyorum gerçekten durgun olmasına bile dayanamıyorum bir de kötü bişey olursa bilmiyorum :/Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir
Arkadaşlar iyi akşamlar. Çiçinin sol küçük kuyruk tüylerinin uçarken diğeri kadar açılmadığını fark ettim. Elime alıp kontrol ettiğimde bi kitle gördüm. Fotoğrafta ekliyorum. Lütfen ur olmasın, kendim evde halledebileceğim bişey olsun...
Ekli dosyayı görüntüle 10249Ekli dosyayı görüntüle 10250
Arkadaşlar biraz çok oldum biliyorum ama hava soğukken ilk defa dışarı çıkarıcam Çiçiyi. Annem kocaman kafeste götürme hava alacak bi kutuya koy götür diyo ama benim gönlüm razı değil. Kutuda götürme fikri iyi bir fikir mi?
Yarın veterinere gidicez abi bi aksilik çıkmazsa :/umarım ur değildirYeni gördüm konuyu. Ura benziyor Mervecim alınması gerekiyor...
Tamam abi öyle yaparım saatleri söylese babamla da giderim sabah erkenden de cevap vermediler :/Hayır kafesiyle götür. Kafesi bebek battaniyesi ile sar, sonra büyük bir poşete geçir rüzgarı kessin. Üstte az birşey hava alması için boşuk kalsın yeterli...