Mavişi kaloriferin yanına koydum suyunada vitamin koydum suyu daha içmedi ama hapşurup duruyor salıncağının boncuklarına burnunu siliyorburun deliklerini kapatmadığı sürece zararı olmaz. ancak herhangi bir nedenle veterinere giderseniz kolaylıkla alır
sizin onceliğiniz enfeksiyon , 1 hafta uzun bir süre
Tamamilaç kullanilacaksa dışkıya göre değişir. bol bol dışki yapsın öyle foto atın
ilaç kullanilacaksa dışkıya göre değişir. bol bol dışki yapsın öyle foto atın
Dışkıları bu şekilde, bugün de aynı şekilde uyudu sürekliilaç kullanilacaksa dışkıya göre değişir. bol bol dışki yapsın öyle foto atın
Dışkıları bu şekilde, bugün de aynı şekilde uyudu sürekli
Tamam atıyorum hemenbir de kuşun güncel fotosunu atarmısınız düne gore degisiklik olabilir
Yokdışkı kötü ama enfeksiyon henüz ilerlememiş
evde herhangi bir beşeri antibiyotik var mı?
Şuanda yerde bir şeyler arıyor geziyor halının üstündedışkı kötü ama enfeksiyon henüz ilerlememiş
evde herhangi bir beşeri antibiyotik var mı?
Tamam çok teşekkür ederimdışkı kötü ancak kuşun genel durumu iyi. ben olsam sulfa grubu bir ilaç (bactrim, sulphamezathine, tetramezatin, neosülfaprim vb) başlarım
foruma gelmişken @Malkoçoğlu da bi bakarsa iyi olur
dışkı kötü ancak kuşun genel durumu iyi. ben olsam sulfa grubu bir ilaç (bactrim, sulphamezathine, tetramezatin, neosülfaprim vb) başlarım
foruma gelmişken @Malkoçoğlu da bi bakarsa iyi olur
Tamam çok teşekkür ederimbu durumda , dışkıdaki bozulma kuşu bitkin düşürmeden bir an önce ilaca başlamanız iyi olur. @Malkoçoğlu nun yazdığı antibiyotik risk almamak adına en güçlüsüdür her veteriner kliniğinde bulunur
veterinere "oral çözelti şeklinde enrofloksasin içeren antibiyotik istiyorum" diyebilirsiniz