Fatmaguler
iyikus.com Üyesi
Herkese merhaba. Biz bugün iki tane muhabbet kuşu sahiplendik. Cinsiyetleri nelerdir acaba ??
İleriki zamanlarda temin edebilirsiniz yeni aldınız madem şimdilik bunları kullanınEntrobac da aldım yarın yada öbür gün elimde olacaktır. Bt-amin Forte yok şuan için sadece. Onu da temin ederim kısa sürede. BT-amin-forte ne için kullanılıyor ? Neye iyi gelir yani
Tamamdır. Ben bugün gerwit-w ve entrobac aldım. Bir iki güne elimde olur. Bir dahaki siparişime bt-amin-forte u da eklerim. Çok teşekkür ederim yardımlarınız cevaplarınız içinİleriki zamanlarda temin edebilirsiniz yeni aldınız madem şimdilik bunları kullanın
Ben de Hemen almadım BT -amin Forte yi
Ama gereklidir alınırsa iyi olur
Rica ederim aklınıza ne takılırsa yazın yardımcı olmaya çalışırızTamamdır. Ben bugün gerwit-w ve entrobac aldım. Bir iki güne elimde olur. Bir dahaki siparişime bt-amin-forte u da eklerim. Çok teşekkür ederim yardımlarınız cevaplarınız için
Teşekkür ederim. Gerekli bir vitamin. Elimde bulunduracağım kısa süre içerisinde. Bu arada bugün dışarı çıkardık kafesinden. Dışarıda çok mutlular. Evin içinde her yere uçtular. Perdelere kondular ve perde de birbirleriyle çok ilgilendiler. Ama kafeste çok canlı değiller. Biraz yoruluyorlar galiba dışarıda. İçeri girince yemlerini yiyip salıncaklarında uyudularRöhnfried BT-Amin forte belirli bir kompozisyonda yüksek dozlarda aminoasit, elektrolit ve B vitaminleri içerir, Temel aminoasitler kolaylıkla kullanılabilir özelliktedir ve böylelikle ilaç tedavileri sırasında ve seyahatlerde optimum rahatlık sağlar. Seyahat sezonunda kan oluşumu ve sinir uyarımı için çeşitli yüksek dozlu B vitaminleri gereklidir. Uzun ve stresli üretim, yarışma ve transferlerde kuşların alması gereken zengin amino asitler, b vitaminleri ve elektrolitlere ihtiyaç duyarlar. Kuşlarınızın tükettikleri proteinlerin vücutlarında daha olumlu ve rahat bir şekilde kullanmaları için amino asitlere ihtiyaç duyarlar. Bt- Amin Forte kuşlarınızın ihtiyaçları için üretildi.
Selamm bizim bugün 2.günümüz ele alışmaya Limon ile başladık Bulut henüz bize gelmese de Limon bize alışıyorTeşekkür ederim. Gerekli bir vitamin. Elimde bulunduracağım kısa süre içerisinde. Bu arada bugün dışarı çıkardık kafesinden. Dışarıda çok mutlular. Evin içinde her yere uçtular. Perdelere kondular ve perde de birbirleriyle çok ilgilendiler. Ama kafeste çok canlı değiller. Biraz yoruluyorlar galiba dışarıda. İçeri girince yemlerini yiyip salıncaklarında uyudular
Maşallah maşallahSelamm bizim bugün 2.günümüz ele alışmaya Limon ile başladık Bulut henüz bize gelmese de Limon bize alışıyor
Çok yavaş davranıyorum korkmamasi için ama bulut yani disi olan çok ürkek çok kaçıyor Limonu da bulut yanında değilken eğitmeye çalışıyoruz. Bulut ucunca limonda peşinden uçuyor çünkü )))Maşallah maşallah
Kuşa yaklaşırken aynen yaptığınız gibi yavaş ve sakin olursanız
Size guveneceklerdir
Evet yanında başka bir kuş olduğunda maalesef biri ucunca uysal olanda yabani davranabilirÇok yavaş davranıyorum korkmamasi için ama bulut yani disi olan çok ürkek çok kaçıyor Limonu da bulut yanında değilken eğitmeye çalışıyoruz. Bulut ucunca limonda peşinden uçuyor çünkü )))
Evet gerçekten öyle tek başına eğitmeye çalışıyoruz uysal olanı. Bakalım başarabilecek miyiz bugün ele alışmaya başladı bakalım ileriki zamanlarda bize güvenecek miEvet yanında başka bir kuş olduğunda maalesef biri ucunca uysal olanda yabani davranabilir
Umarım herşey istediğiniz gibi olurEvet gerçekten öyle tek başına eğitmeye çalışıyoruz uysal olanı. Bakalım başarabilecek miyiz bugün ele alışmaya başladı bakalım ileriki zamanlarda bize güvenecek mi
Merhaba, ben kuslarimin yanında TV açıyorum şarkı açıyorum sese alissinlar diye. Bugün Limonun şarkıyı dinlerken bu hareketi yaptığını fark ettim de normal mi acaba diye merak ettim. Müziği kapatınca tık tık ses yaptığını anladım. Normal mi acaba?Umarım herşey istediğiniz gibi olur
Bugün elden yem yemeye geçtikk!! Çok güzel yed. Önce biraz yulaf ile alsitirdik. Daha sonr yem koyduk. Ardından dal darı verdik. Bize çok alıştı Limon. Elimizden hiç gitmiyor. Ama bulut ile henüz anlaşamıyoruz Merhaba, ben kuslarimin yanında TV açıyorum şarkı açıyorum sese alissinlar diye. Bugün Limonun şarkıyı dinlerken bu hareketi yaptığını fark ettim de normal mi acaba diye merak ettim. Müziği kapatınca tık tık ses yaptığını anladım. Normal mi acaba?
Ben muhabbet kuşumu ilk aldığım zamanlar benimki de bu hareketi çok sık yapardı. Ama büyüdüklerinde ve ortama alıştıklarında bu hareketin sıklığı azalıyor Hatta hiç yapmıyorlar. Genelde stres olduklarında yapıyorlar bu hareketi. Yani şuan için endişelenecek bir durum yok. Mesela benimki de veterinere gidince yapmaya başlardı. Genelde tırnak kesimi için giderdik ama onda bile stres olurdu. İlerleyen zamanlarda size iyice alışmaya başladığında bu hareketi de yapmamaya başladığını farkedeceksiniz. Şuan için normal bir durumMerhaba, ben kuslarimin yanında TV açıyorum şarkı açıyorum sese alissinlar diye. Bugün Limonun şarkıyı dinlerken bu hareketi yaptığını fark ettim de normal mi acaba diye merak ettim. Müziği kapatınca tık tık ses yaptığını anladım. Normal mi acaba?
Bugün elden yem yemeye geçtikk!! Çok güzel yed. Önce biraz yulaf ile alsitirdik. Daha sonr yem koyduk. Ardından dal darı verdik. Bize çok alıştı Limon. Elimizden hiç gitmiyor. Ama bulut ile henüz anlaşamıyoruz