DraGOnWaRioR
iyikus.com Üyesi
Merhabalar muhabbet kuşum son günlerde etrafa çok sıvı yayan dışkılar yapmaya başladı bu gün (2. fotoğraf )dışkısının etrafını ağ sarmış gibi dışkı yapmaya başladı sürekli tüy kabartıp uyku halinde hastalığı nedir?
evet dişiMerhaba aramıza hoşgeldiniz
Öncelikle kuşunuz dişi mi
En 15 Saniye olacak şekilde video paylaşırsanız sevinirim
Görsel ve Video Nasıl Eklenir
iyikus.com ÜZERİNDEN GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN: Simgeyi tıkladıktan sonra "fotoğraf sürükle- ya da buraya tıklayın" açılır penceresini tıkladıktan sonra, açılan telefon içeriğinizden yüklemek istediğiniz görseli seçin. Görselinizi seçtikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ile...iyikus.com
hangi ilacı vermeliyimMaşallah ikiside çok tatlı
Ben iç parazit olduğunu düşünüyorum
Muhtemelen diğer kusada geçti
Vakit kaybetmeden iç parazit yapmanızı öneririm
İki kuşunuzda dişi
Levamizol etken maddeli İç parazit İlaçlarıhangi ilacı vermeliyim
nilverm aldım kaç ml suya dozajı nasıl olmalıLevamizol etken maddeli İç parazit İlaçları
Bu ilaçlardan her hangi birini alabilirsiniz
Nereden aldınız bende almak istiyorum ama her yerden alınmıyor maalesefnilverm aldım kaç ml suya dozajı nasıl olmalı
Kuşu yormamak için Doğanay hocamin önerdiği gibi yapabilirsinizNilverm in kullanımıyla alakalı değişik seçenekler var. Üst üste 2 gün öneriyorum bende genelde.
veterinerden aldım dışkı tahlili yapsalardı tahlil yaptırıcaktım bu arada üst üste 2 gün kullandıktan sonra bir daha kullanmayacağım değil mi?Nereden aldınız bende almak istiyorum ama her yerden alınmıyor maalesef
Tedbir amaçlı 15 gün sonra kullananlar var ama Doğanay hocam görünce yazacaktırveterinerden aldım dışkı tahlili yapsalardı tahlil yaptırıcaktım bu arada üst üste 2 gün kullandıktan sonra bir daha kullanmayacağım değil mi?
doğanay hocamda cevaplarsa sevinirimNilverm in kullanımıyla alakalı değişik seçenekler var. Üst üste 2 gün öneriyorum bende genelde.
9-10. gün sonra bir kereye mahsus tekrar kullanmak icap eder. İlk iki günden, 9 gün sonra 1 gün daha veriniz.veterinerden aldım dışkı tahlili yapsalardı tahlil yaptırıcaktım bu arada üst üste 2 gün kullandıktan sonra bir daha kullanmayacağım değil mi?
sağolun hocam9-10. gün sonra bir kereye mahsus tekrar kullanmak icap eder. İlk iki günden, 9 gün sonra 1 gün daha veriniz.
ipek hocam durumun telaşıyla sormayı unuttum toptan olarak almak için mi soruyordunuz tekli kullanım için mi eğer hastanız varsa geçmiş olsun izmirde daha kolay bulabileceğinizi düşünüyorumNereden aldınız bende almak istiyorum ama her yerden alınmıyor maalesef
Çok teşekkür ederimipek hocam durumun telaşıyla sormayı unuttum toptan olarak almak için mi soruyordunuz tekli kullanım için mi eğer hastanız varsa geçmiş olsun izmirde daha kolay bulabileceğinizi düşünüyorum
aslında izmirde bulunması daha kolay değil mi veterinerleriyle meşhur diye biliyorumÇok teşekkür ederim
Hasta kuşum Yok tedbir amaçlı almak istiyorum petsopta yok malûm nereden bulabilirim diye size sorayım dedim