Muhabbet kuşu kabarıyor

Video
Güncel durum bu şekilde vücudunun her yerinde kapsüller var kuyruğu titriyor ve sürekli uyuyor dışkısını tekrar kokladım koku yok fakat kuyruğunun altına yapışan birkaç dışkı vardı temizledim uyurken herhangi bir seste çıkarmıyor fakat ötmüyorda sebebi tüy dökümümü mü yoksa hastalanmış mı anlamadım direkt bactrim başlayayım mı yoksa farklı bir ilaç daha mı etkili olur

Son düzenleme:
Video
Güncel durum bu şekilde vücudunun her yerinde kapsüller var kuyruğu titriyor ve sürekli uyuyor dışkısını tekrar kokladım koku yok fakat kuyruğunun altına yapışan birkaç dışkı vardı temizledim uyurken herhangi bir seste çıkarmıyor fakat ötmüyorda sebebi tüy dökümümü mü yoksa hastalanmış mı anlamadım direkt bactrim başlayayım mı yoksa farklı bir ilaç daha mı etkili olur
Bactrime başlayınız. Ayrıyeten Tüyde yormuş.
Kafesi temiz olsun.🌸

Video

Başla kardeşim beklediğin hata..

Hiç mi olumlu gelişme olmadı ? Her ihtimale karşı 2 gün daha devam edin derim en azından bacteriyel bir hastalık olmadığından emin olalım.

Hiç mi olumlu gelişme olmadı ? Her ihtimale karşı 2 gün daha devam edin derim en azından bacteriyel bir hastalık olmadığından emin olalım.
Hocam bactrime başlamadan önce 45 gramdı dün gece 39 geldi tüy kapsüllerini patlatmasına yardım ettim sadece darı yiyor ve su içiyor ve hala çok uyuyor hala çok halsiz yani pek etkili oldu diyemem

Hocam mikostatin vardı elimde fakat dökülmüş eğer işe yararsa %2.5 baytril var fakat 4-5 aylık. veteriner başka bir kuşum için şırıngaya koyup vermişti hiç kullanmadım
Madem baytril vardı neden söylemediniz bactrime gerek kalmazdı. 3 gün kadar bactrim yerine bayrril kullanın triflucan ile beraber.

https://hizliresim.com/d9irrwr
Röntgen 1
Röntgen 2
Bugün veterinere götürdüm röntgen çekildi ve yüklediğim ilaç, mineral ve vitaminler verildi karaciğerinin orantısız büyümesi olduğunu söylediler kanat kısmındaki kemiklerin içlerinin boş olduğunu söylediler bağırsaklarında epey bir gaz ve kum biriktiğini söylediler

Geri