Kuşa haşlanmış yumurta verdim ama daha kötü yapar mı
Bir sorun olmaz ama haftada bir kere verinKuşa haşlanmış yumurta verdim ama daha kötü yapar mı
Kuşa haşlanmış yumurta verdim ama daha kötü yapar mı
Bir sorun olmaz ama haftada bir kere verinKuşa haşlanmış yumurta verdim ama daha kötü yapar mı
Tamam teşekkür ederimBir sorun olmaz ama haftada bir kere verin
1 kuşum daha varnormal sürecinde de dediğiniz gibi bir durum oluyor ancak görüntü görmek daha sağlıklı yorum yapmamızı sağlar.
Aynı yumurtlucak olan kuşum yavrulugundan beri kanatları da titriyor arada sırada 4 senedir var bu nedeni nedir bunun normal sanırım çok uzun zamandır olduğuna görenormal sürecinde de dediğiniz gibi bir durum oluyor ancak görüntü görmek daha sağlıklı yorum yapmamızı sağlar.
Teşekkürler normal yanistres nedenli olabileceği gibi vücut ısısını dengede tutmak için yaptıkları davranışlardan bir tanesi
Peki teşekkürlergenelde normaldir. Başka belirtilerle birlikte hastalık öngörüsü yapılabilir ama.
Sizce geçen gün videosunu attığım sarı kuşun yumurtlamasina kaç gün var yuvayı biraz geç takmıştım yumurtlucagini anladıktan sonra takmıştım 6 gün falan oldu sanirim yuvayı takalı ve yuvaya girip çıkıyor yuvanın içindeki plastik folluğu kemiriyor hâlâgenelde normaldir. Başka belirtilerle birlikte hastalık öngörüsü yapılabilir ama.
Peki teşekkürlerÇok uzak değil gibi. 2-3 gün içinde gelir diye düşünüyorum.
Çok uzak değil gibi. 2-3 gün içinde gelir diye düşünüyorum.
Zeytinyağı ve marul verdim ama düzelme olmadı hâlâ dışkısını böyle yapıyor ve arada yapamıyor bişey yapmam gerekiyor mu sizce ?
Tabi ama sabah atsam olur mu kafeste 2 kuş olduğu için onunkini ayırt etmek zor şuan daDışkı resmi eklermisin bir bakalım..
Evet tüylerini ufledigim de belirgin bi şişlik var o bölge deYumurta oluşturduğunda genelde bu şekilde dışkılama normal kabul edilir ancak beklediğimden daha minik dışkılıyor. O bölgesini kontrol edebilir misiniz, belirgin yumurta şekline benzer bir şişkinlik oluşturmuş mu?
çekebilirseniz eğer görmek isterim onu daEvet tüylerini ufledigim de belirgin bi şişlik var o bölge de
çekebilirseniz eğer görmek isterim onu d
Tabi sabah çekip atsam olur muçekebilirseniz eğer görmek isterim onu da
tabi kiTabi sabah çekip atsam olur mu
Fotoğraf da şişiklik belli olmamış fazla ve kanatları düşük kuyruğu aşağıda ve sallanıyor yuvaya gün içinde fazla girip çıkıyor ve girdiği zaman 40 dk boyunca yattığı oluyor şuan da da yatıyor neden olabilir peki bunlar 4 kere çiftleştiklerinide gördüm önerebiliceginiz bir şey var mı veterinere götürme şansım da yok napmam gerek dışkı yaparken zorlanması için ve dışkısı normal mi sizceyumurta yok gibi görünüyor. Ayrıca yumurta dışkılaması gibi de değil. Henüz tam oluşturmadı muhtemel veya yanlış alarm. Kuyruk atması sindirim ve solunum yolu problemlerini işaret ediyor olabilir.