Muhabbet kuşum nefes sesi çıkarıyor

sudesnyy1

iyikus.com Üyesi
5 yaşında dişi Muhabbet kuşum var son 1 yıldır solunum problemi var bazen vik vik ses çıkarıyor gaziantep de anlayan veteriner yok doksiskilin etken maddeli ilaç kullandım ama sürekli olan öldürmesi geçmedi 3 4 aydır ise nefes alırken ses çıkarıyor ona bir şey olsun istemiyorum lütfen bilgisi olan benim ile iletişime geçsin

Ekli dosyalar

5 yaşında dişi Muhabbet kuşum var son 1 yıldır solunum problemi var bazen vik vik ses çıkarıyor gaziantep de anlayan veteriner yok doksiskilin etken maddeli ilaç kullandım ama sürekli olan öldürmesi geçmedi 3 4 aydır ise nefes alırken ses çıkarıyor ona bir şey olsun istemiyorum lütfen bilgisi olan benim ile iletişime geçsin
lütfen yardım edin @Selçuk YÜKSEL

İlk yapmanız gereken şey eczaneden iyot solisyon alıp yarım suluğa 1 damla katarak vermek. Şimdiden suluğunu alın önünden susamalı 4 saat kadar. İyotlu suyu içmesi için.

Doksisilin nasıl kullandınız.?

Sorun solunum yolu problemi kadar yağlanması ve onu yorması ile ilgili de olabilir. Diyetinin düzenlenmesi gerekiyor biraz toparladıktan sonra. Ayrıca egzersiz yaptırılmalı.
Solunun problemlerinde en etkili ilaç kullanımı bence ağızdan bir damla sabah akşam. Diğer türlü bu aylarda azalan su tüketiminde yetersiz kalıyor.

Sorun solunum yolu problemi kadar yağlanması ve onu yorması ile ilgili de olabilir. Diyetinin düzenlenmesi gerekiyor biraz toparladıktan sonra. Ayrıca egzersiz yaptırılmalı.
Solunun problemlerinde en etkili ilaç kullanımı bence ağızdan bir damla sabah akşam. Diğer türlü bu aylarda azalan su tüketiminde yetersiz kalıyor.
Peki ne yapmam lazim yaglanmayi onlemek icin nasil egzersizler yapmaliyim dusari cikartirsam hemen kafese ucuyor yerde yuruteyim mi mesela kac dakika

İlk yapmanız gereken şey eczaneden iyot solisyon alıp yarım suluğa 1 damla katarak vermek. Şimdiden suluğunu alın önünden susamalı 4 saat kadar. İyotlu suyu içmesi için.

Doksiskilini suyun akattim 1 hafta ama pek etki etmedi dediginiz ilac nedir adi ne lutfen siyler misiniz veteriner agizdan 1 damla ilac verdl onu kullanicam simdi ayni anda kullanabilir miyim

Yine ayni sekilde fotoda attigim iki ilaci da aldim bunlar sizce iyi mi dis parazit olabilir diye aldim digeri ise solunum yolu icin

Ekli dosyalar

Bu tars sesli hapsurmasi her gun ozellikle geceleri oluyor ust uste 5 6 kez hapsiriyor bazen de salya kusmustu

Ekli dosyalar

Bitasonu bir kürdan yardımıyla sürün. Tek bölgeye Direk 1damla damlatmak aşırı kaşınmaya neden olabiliyor. Kürdanla boynun iki tarafına biraz sürün tamamdır. Diğer ilaç da kullanılabilir. İyot kullandınız mı ?

Bitasonu bir kürdan yardımıyla sürün. Tek bölgeye Direk 1damla damlatmak aşırı kaşınmaya neden olabiliyor. Kürdanla boynun iki tarafına biraz sürün tamamdır. Diğer ilaç da kullanılabilir. İyot kullandınız mı ?
hayır şimdi veteriner bana bir ilaç verdi ağız yolu ile alınan onu kullanırken bu ilaçlari kullanmam sakıncalı olabilir diye korkuyorum

Veterinerin verdiği ilacı kullanın ozaman. İlk benim dediğim iyot takviyesini kullanmış olsaydınız 1 günde etki edip etmediği belli olurdu so ra ilaç başlardınız. Madem antibiyotik başladınız 5 güne tamamlayın gelişmelere göre bakarız. Aynı anda birkaç yöntem uygulamayın

Veterinerin verdiği ilacı kullanın ozaman. İlk benim dediğim iyot takviyesini kullanmış olsaydınız 1 günde etki edip etmediği belli olurdu so ra ilaç başlardınız. Madem antibiyotik başladınız 5 güne tamamlayın gelişmelere göre bakarız. Aynı anda birkaç yöntem uygulamayın
iyotu eczaneden mi almam lazım ve alırsam kaç gün vermeliyim

İlaç tedavisinden sonra yeni bir konu açarak zayıflama konusunu değerlendirelim. Hafif tıksırma durumu gündelik yaptıkları gibi görünüyor.

içeriği yazmıyor ama solunum sıkıntısı ve balgam için aldım sabah 1 damla veterinerin verdiği ilacı verdim akşam ise bundan Bir damla verdim bunu verdikten sonra salyalı şekilde kustu ve öksürdü

Geri