Muhabbet kuşum nefes sesi çıkarıyor

sudesnyy1

iyikus.com Üyesi
5 yaşında dişi Muhabbet kuşum var son 1 yıldır solunum problemi var bazen vik vik ses çıkarıyor gaziantep de anlayan veteriner yok doksiskilin etken maddeli ilaç kullandım ama sürekli olan öldürmesi geçmedi 3 4 aydır ise nefes alırken ses çıkarıyor ona bir şey olsun istemiyorum lütfen bilgisi olan benim ile iletişime geçsin

Ekli dosyalar

kombo mix kırsak mantarına iyi gelir mi
Gelir,hepsine iyi gelir kursak mantarı kaynaklı enfeksiyonuda geçirir,antibiyotiklerin yapamadığını yapar,dışkısınıda ilk içişinde düzeltir.Solunum yollarında problem varsa geçirir.Hepsine yani bu yüzden adı kombo mix.Karışım mix.Yeşilimsi mavimsi bir tozdur.

Aynısı benimkinin birebir aynı rahatsızlığı yaşıyor şuan ben atlattım.Kandidiyazis belirtisi bu.Kuşun kuyruğunda aşağı yukarı sallanma yok farkında isen.Solunumdan problemi olan kuşun kuyruğu aşağı yukarı durmadan sallanır.
az bişe kuyruk sallıyor o bölge haraketli ve sesli nefes alıyor

Ekli dosyalar

Kombi mix gelsin başlarsın.Zorlama kuşu daha fazla.Birşey verme.Eğer ağızdan verebiliyorsan 1ml enjektör ile mikostatin ver diyecektim ama ilaç yoğun olduğu için vermekte zorlanabilirsin.
gaga dan böyle sıvı geldi salya gibi aktı

Ekli dosyalar

Özet geçer misiniz kuşta öğürme, kusma, iştah ve enerji kaybı,boğaz içinde beyaz plaklar lezyonlar, ağız içinde kötü koku,kusmukta kötü koku,ishal,zayıflama,kursakta şişlik var mı?
Kusmuğu kontrol edin kötü koku var mı ekşimsi?

Özet geçer misiniz kuşta öğürme, kusma, iştah ve enerji kaybı,boğaz içinde beyaz plaklar lezyonlar, ağız içinde kötü koku,kusmukta kötü koku,ishal,zayıflama,kursakta şişlik var mı?
Kusmuğu kontrol edin kötü koku var mı ekşimsi?
Kuşum beş yaşında dişi daha önce obezeydi son bir yıldır geçen yıl haziran ayından beri vik vik sesten çıkarmaya başlamıştım sonra bu zamana kadar nefes sesi çıkarıyor hala da öyle iki ay önce yine ağzından böyle geldi düzelmişti son üç aydır iyi ama dünden beri yine aynı semptomları devam etti iştah sanki azaldı yine ağzından kötü koku geliyor resmini attığım o sıvı ağzından geliyor

Kuşum beş yaşında dişi daha önce obezeydi son bir yıldır geçen yıl haziran ayından beri vik vik sesten çıkarmaya başlamıştım sonra bu zamana kadar nefes sesi çıkarıyor hala da öyle iki ay önce yine ağzından böyle geldi düzelmişti son üç aydır iyi ama dünden beri yine aynı semptomları devam etti iştah sanki azaldı yine ağzından kötü koku geliyor resmini attığım o sıvı ağzından geliyor
ağızdan o geliyor o sıvıyı dışa atmıyor sanki yutuyor gibi ne yapacağımı bilmiyorum durmuş şu an gerçekten beni korkutuyor ne ilaç kullanmalıyım iştahı sanki azaldı nasıl beslemeliyim bilmiyorum

Geri