Muhabbet kuşum nefes sesi çıkarıyor

sudesnyy1

iyikus.com Üyesi
5 yaşında dişi Muhabbet kuşum var son 1 yıldır solunum problemi var bazen vik vik ses çıkarıyor gaziantep de anlayan veteriner yok doksiskilin etken maddeli ilaç kullandım ama sürekli olan öldürmesi geçmedi 3 4 aydır ise nefes alırken ses çıkarıyor ona bir şey olsun istemiyorum lütfen bilgisi olan benim ile iletişime geçsin

Ekli dosyalar

ağızdan o geliyor o sıvıyı dışa atmıyor sanki yutuyor gibi ne yapacağımı bilmiyorum durmuş şu an gerçekten beni korkutuyor ne ilaç kullanmalıyım iştahı sanki azaldı nasıl beslemeliyim bilmiyorum
Kombimix başlayacaktınız bir ara başladınız mı nasıl ve ne kadar süre kullandınız ?

Kombimix başlayacaktınız bir ara başladınız mı nasıl ve ne kadar süre kullandınız ?
Hocam kombi mix ve med tollyaminin suluk dozunu arkadaşa söyleyebilirmisiniz ? Kursak mantarı olasılığı yüzde 90,Bende yardımcı olmaya çalışıyorum.Ama ben kürü litre olarak biliyorum.Suluk ayarını sizdaha iyi bilirsiniz.Mesela suluğa şu kadar kombi mix,şu kadar damla med tollyamin katılacak gibi.

Kuşa neler kullandınız dozunu ve sürelerini yazın. Kuş kustu ses çıkardı diye mesajlar atıyorsunuz ama tavsiyeleri de yapmıyorsunuz.
yapıyorum 3 gündür trıflucan 8 damla kullandım bugün vdm doks verdim 8 damla
daha önce ornispecial turbo vermiştim
röhhnfrn ataferia veririm
gervit verirdim geçen hafta
röhhnfrn probiyotik vereceğim vdm den sonra

ama üst solunum enfeksiyonu mu yoksa kursak mantarı mı bilemedim mesela trıflucan üst solunum için etkili değil antibiyotik verin dedi petsop bugün antibiyotik vermeye başladım

petsop bana kombo mix trıflucan etki etmez dedi antibiyotik ver dedi bende bugün vdm doks başladım 5 gün kullanacağım sonra probiyotik vereceğim

petsop bana kombo mix trıflucan etki etmez dedi antibiyotik ver dedi bende bugün vdm doks başladım 5 gün kullanacağım sonra probiyotik vereceğim
İşte bahsettiğim tam da bu işte. Kuşçunun dediklerine göre hareket ediyorsunuz. Bakteriyel solunum yolu enfeksiyonuysa neden daha önce antibiyotik kullandığınız halde geçmedi ?

Geri