Şu baytril mevzusu aşırı canımı sıkıyor hocam hadi enfeksiyona verdin diyelim ya mantara nasıl veriyorlar yazık günah bu canlara..Aynen hocam. Hayretler içerisinde izliyorum.
Şu baytril mevzusu aşırı canımı sıkıyor hocam hadi enfeksiyona verdin diyelim ya mantara nasıl veriyorlar yazık günah bu canlara..Aynen hocam. Hayretler içerisinde izliyorum.
Şu anki dışkı resimlerini atabilir misiniz
Yok sizde sorun yok hekim arkadaş da sorun var. İshal falan yok biz ne dışkılar gördük siz baytril falan vermeyin lütfen. Doksisiklin etken maddeli antibiyotik verin ben mantarlık bir durum göremiyorum. Aspergillus olsa neyseŞu an ki dışkıları bu şekilde hekim arkadaş ishali başlamış kurtarılması zor ama şans var gibi cümlelerde kurdu ben pek ishal göremedim ama benim mi yanlışım var
Hekim arkadaş zar atma yöntemiyle ya tutarsa tedavisi başlattığı için kuş ölürse onu suçlamamanız için öyle bir cümle kurmuş..Şu an ki dışkıları bu şekilde hekim arkadaş ishali başlamış kurtarılması zor ama şans var gibi cümlelerde kurdu ben pek ishal göremedim ama benim mi yanlışım var
En kotu teşhisi koyup olmayan ishali söylemiş güler misin aglar misin abiHekim arkadaş zar atma yöntemiyle ya tutarsa tedavisi başlattığı için kuş ölürse onu suçlamamanız için öyle bir cümle kurmuş..
Onun için çabuk bitirin fakülteyi gönül rahatlığıyla yönlendireceğimiz bir hekim olsun.En kotu teşhisi koyup olmayan ishali söylemiş güler misin aglar misin abi
Hocam fungizone almayayım mı yani şimdi monodoks kullansam yeterli midir elimde immun44 ve röhnfried gerwit w var aynı zamanda elle besleme yapmalı mıyımYok sizde sorun yok hekim arkadaş da sorun var. İshal falan yok biz ne dışkılar gördük siz baytril falan vermeyin lütfen. Doksisiklin etken maddeli antibiyotik verin ben mantarlık bir durum göremiyorum. Aspergillus olsa neyse
Siz kusunuzu veterinere götürüp röntgen çektirin, dışkı tahlili olmadan megabakteri teşhis edilmez hatta kursak sürüntü örneği alınmadan da. O nedenle röntgen çektirin ona göre fungizone alın. Kuşunuzda kusma, öğürme, ağızda koku yok ise megabakteri olması zor.Hocam fungizone almayayım mı yani şimdi monodoks kullansam yeterli midir elimde immun44 ve röhnfried gerwit w var aynı zamanda elle besleme yapmalı mıyım
Selçuk hocamın önerisi üzerine danıştığım veteriner hanım gece hırıltısı ya da herhangi bir vik vik sesi yok ise 10 gün boyunca mikostatin kullanmamı ve yem yemiyorsa yumurta havuç cicibebe vitaminden oluşan mama hazırlayıp yedirmemi söylediSiz kusunuzu veterinere götürüp röntgen çektirin, dışkı tahlili olmadan megabakteri teşhis edilmez hatta kursak sürüntü örneği alınmadan da. O nedenle röntgen çektirin ona göre fungizone alın. Kuşunuzda kusma, öğürme, ağızda koku yok ise megabakteri olması zor.
Mikostatinle beraber meyve sebze verilmez. Muhtemelen o besleme yapmanızı söylemiş. Siz şekersiz el besleme maması alın onu yedirin mikostatinle beraber.Selçuk hocamın önerisi üzerine danıştığım veteriner hanım gece hırıltısı ya da herhangi bir vik vik sesi yok ise 10 gün boyunca mikostatin kullanmamı ve yem yemiyorsa yumurta havuç cicibebe vitaminden oluşan mama hazırlayıp yedirmemi söyledi
Yeminde pelet yemde var problem yaratır mı önerdiğiniz bir marka var mı ben bütün kuş ürünlerini versele laga tercih ediyorum genellikleMikostatinle beraber meyve sebze verilmez. Muhtemelen o besleme yapmanızı söylemiş. Siz şekersiz el besleme maması alın onu yedirin mikostatinle beraber.
En doğrusunu tercih ediyorsunuz ben pelet yem pek önermiyorum durdukça besin değeri düşüyor. Versele laga verinYeminde pelet yemde var problem yaratır mı önerdiğiniz bir marka var mı ben bütün kuş ürünlerini versele laga tercih ediyorum genellikle
Pelet yemi mikostatinle kullanmamın bir sakıncası olur mu birde veteriner hekim tam dolu suluğa 5-6 damla 24 saatte bir yenileme söyledi fakat saatten pek emin olamadımEn doğrusunu tercih ediyorsunuz ben pelet yem pek önermiyorum durdukça besin değeri düşüyor. Versele laga verin
Hocam birde önerebilceğiniz birkaç alternatif marka var mıdır bazen versele laga bulmak zor olabiliyorPelet yemi mikostatinle kullanmamın bir sakıncası olur mu peki
Niran hanım cicibebe mi önerdi ? Hem mantar teşhis edip hem cici bebe önermek olmamış. Siz cicibebe vermeyin. Dalgınlığına gelmiş demekki. Yem yiyorsa pelet yeme devam edin sorun olmaz. Pelet yem için alternatif marka soruyorsanız. Delta rasyon yem olabilir. Extruder yemdir pelet yemden daha üstündür. Ama tedavi bitim kuş toparlanmadan yem değişikliği yapmayın.Selçuk hocamın önerisi üzerine danıştığım veteriner hanım gece hırıltısı ya da herhangi bir vik vik sesi yok ise 10 gün boyunca mikostatin kullanmamı ve yem yemiyorsa yumurta havuç cicibebe vitaminden oluşan mama hazırlayıp yedirmemi söyledi
Yok hocam elle besleme maması için alternatif marka soruyorum mikostatini 24 saat kullanmalı mıyım yoksa 5 saat koyup taze su mu koymalıyımNiran hanım cicibebe mi önerdi ? Hem mantar teşhis edip hem cici bebe önermek olmamış. Siz cicibebe vermeyin. Dalgınlığına gelmiş demekki. Yem yiyorsa pelet yeme devam edin sorun olmaz. Pelet yem için alternatif marka soruyorsanız. Delta rasyon yem olabilir. Extruder yemdir pelet yemden daha üstündür. Ama tedavi bitim kuş toparlanmadan yem değişikliği yapmayın.