Yani günde iki kere yenileyeceğim hocam doğru mu anladım attığım fotoğraflarda burnu tıkalı gibi ona ne yapmalıyımMikostatinli suyu her sabah ve öğleden sonra taze olarak hazırlayıp verin.
Yani günde iki kere yenileyeceğim hocam doğru mu anladım attığım fotoğraflarda burnu tıkalı gibi ona ne yapmalıyımMikostatinli suyu her sabah ve öğleden sonra taze olarak hazırlayıp verin.
Hocam vitamin takviyesi yapayım mı elimde ımmun44 ve röhnfried gerwit w varBurun tıkanıklığına gelince önce hastalığı çözelim. Sonra ona da çare buluruz.
Şekersiz mama alın, cici bebe asla kullanmayın. Pelet yem verebilirsiniz ama ben şekersiz mama taraftarıyım. Yumurta, meyve ve sebze vermeyin.Yok hocam elle besleme maması için alternatif marka soruyorum mikostatini 24 saat kullanmalı mıyım yoksa 5 saat koyup taze su mu koymalıyım
Şu an multivitamin vermeyin. Yemlere bir damla kekik yağı damlatın ben tedavi süresince öyle yapmıştım. Benim tavsiyem insülin şırıngası ile sabah 1, akşam 1 ağızdan mikostatin damlatilmasi. Ben öyle yaptım. Limon çok hareketli bir kuştur ona damlatildiysa sizinkine de damlatılır ağızdanHocam vitamin takviyesi yapayım mı elimde ımmun44 ve röhnfried gerwit w var
Yarından itibaren öyle yapayım hocam o zamanŞu an multivitamin vermeyin. Yemlere bir damla kekik yağı damlatın ben tedavi süresince öyle yapmıştım. Benim tavsiyem insülin şırıngası ile sabah 1, akşam 1 ağızdan mikostatin damlatilmasi. Ben öyle yaptım. Limon çok hareketli bir kuştur ona damlatildiysa sizinkine de damlatılır ağızdan
Daha etkili oluyor Şu an durumu nasılYarından itibaren öyle yapayım hocam o zaman
Az biraz yem yiyor yemden kesilmedi tamamen eskisinden biraz daha az uyuyor kırmızı darı verdim darıyı çok seviyor herhangi bir vikvik sesi hırıltı sesi yok dışkısıda hala aynı durumdaDaha etkili oluyor Şu an durumu nasıl
Çok sevindim Bu arada siz benden yem markası istemişsiniz, pelet yem mi normal yem markası istiyorsunuzAz biraz yem yiyor yemden kesilmedi tamamen eskisinden biraz daha az uyuyor kırmızı darı verdim darıyı çok seviyor herhangi bir vikvik sesi hırıltı sesi yok dışkısıda hala aynı durumda
Stresten olabilir diye düşünüyorum ben eşi 1 yıl önce vefat etti ve aynı zamanda bir kanadı kırık önceden kırık kanadını sürekli yoluyordu yanına başka bir eş aldım ondan sonra kanatını yolmayı bıraktıAz biraz yem yiyor yemden kesilmedi tamamen eskisinden biraz daha az uyuyor kırmızı darı verdim darıyı çok seviyor herhangi bir vikvik sesi hırıltı sesi yok dışkısıda hala aynı durumda
Şekersiz mama markası istemiştim aslındaÇok sevindim Bu arada siz benden yem markası istemişsiniz, pelet yem mi normal yem markası istiyorsunuz
Başka Bir kuşumda kursak mantarı belirtilerine rastladım hapşırıklı öğürme hareketi yapıyor ve bu aralar biraz halsiz onada mikostatin başlamayı düşünüyorum suluğuna 5-6 damla 5 gün boyunca devam etsem yeterli midir zira ağzına damlatmak pek mümkün değilŞekersiz mama markası istemiştim aslında
Versele laga a 21 işinizi görürŞekersiz mama markası istemiştim aslında
Dışkı resmini paylaşın ve ağzını koklayın. Ekşi bir koku varsa yarım suluğa 4 damla 5 gün şeklinde verin. İlk suyu vermeden önce 4-5 saat susuz kalsın. Diğer her gün akşam suluğu alın sabah taze hazırlayıp verin.
Fotoğrafını attığım diğer kuşum vefat ettiMikostatin devam edin suyuna. Baytiril'i de önerildiği gibi devam edin. Poposunu iyice ıslatıp 3 dk sonra nemli bir bezle silin dışkıları hep popoya yapışmış rahat dışkılayamıyor olabilir hayvan.
Başınız sağolsunFotoğrafını attığım diğer kuşum vefat etti