Olur o zaman onu almanıza gerek bile yokRöhnfried atemfrei var hocam onun yerine kullansam uygun mudur onu temin edene kadar
Olur o zaman onu almanıza gerek bile yokRöhnfried atemfrei var hocam onun yerine kullansam uygun mudur onu temin edene kadar
Ne kadar sıklıkla ve dozla kullanmam gerekli şişedeki talimatlara uysam yeterli midirOlur o zaman onu almanıza gerek bile yok
Evet uyun, 5 gün verebilirsiniz ☺Ne kadar sıklıkla ve dozla kullanmam gerekli şişedeki talimatlara uysam yeterli midir
Yani hocam anladığım kadarıyla 3 damla su ve 1 damla levadoksu karıştırıp ağızdan vereceğim günde kaç kere yapmalıyım burnunun bir tarafının üstünde tabaka kaplıydı onu raptiye yardımıyla kaldırdım şu an biraz daha rahat nefes alıyor zaman zaman bir parmak yüksekliğindeki suya 10-15damla okaliptus yağı damlatıp odalarında kaynatıyordum uygulayayım mı şu antrimisin bulunamıyorsa eğer var olan ilaç ağızdan 1 damla + 2-3 damla su ile seyreltilerek tamamını sununuz. Bana göre solunum ilaçları bu şekilde verildiğinde daha etkili oluyor. Ne yazık ki acı bir tadı olduğundan kusuyormuş gibi bir davranış sergileyip sersemleyebilirler. Solunum ilacı verirken probiyotik ve türevi ürün vermenizi önermem. Bunun yerine solunuma katkı sağlayabilecek suyunun içine bir parça taze nane yaprağı eklemek, ortam havasını dengeleyici bir ürün kullanıyorsanız mentol damlatmak işlevsel olacaktır. Bu süreçte burun deliklerini de düzenli kontrol etmenizde yarar var. Solunum problemlerinde sıkça tıkanmalar gözlemlenebiliyor.
Ağızdan şırınga yardımıyla vereceğim değil mi hocam odalarında okaliptus yağı kaynatayım mıSabah ve akşam yapmalısınız. 1 damla ilaç + 2/3 damla su ile hafif seyreltip tamamını sunun. Yarın uygulamanız daha uygun olur. Bu saatte stres yapmasın, dinlensin.
Hocam aynı zamanda elimde röhnfried atemfreide var onuda uygulayabilirimAğızdan şırınga yardımıyla vereceğim değil mi hocam odalarında okaliptus yağı kaynatayım mı
Merhaba son durumu bu şekilde toplamda 7 gün mikostatin 5 gün levadoks tedavisi verdim aynı zamanda son 2 gündür röhnfried atemfrei takılıydı bugün probiyotik astım trimisin ya da herhangi bir neomisin etken maddeli ilaç temin edip başlayacağım başlamadan önce 2 gün üst üste probiyotik vermeyi düşündüm ilacı hangi dozda ne sıklıkla nasıl kullanmalıyımŞırınga veya damlalik ile verebilirsin. Kafese nane, okaliptus taksaniz bile olur. OKALİPTÜS kaynatilabilir
İyot takviyesi yapmadık hocam iç dış parazitte uygulanmadı en son trimisin kullanmamı söylemiştiniz boğazında ben pek bir şişkinlik göremedim ayrıca az önce kusma hareketi yaptı fakat kusmadıBoğazı şişkin mi yoksa kabarttığı için mi öyle görünüyor ? Kuşa iyot takviyesi yapmıştık değil mi ? Öyle hatırlıyorum.
İç dış parazit uygunlanmış mıydı ?
Doksisiklin hava kesesi enfeksiyonlarında da etkilidir. Kullanmak fayda sağlayabilir. Çok da geç kalmayalım ilaçla birlikte probiyotik kullanırsınız.
Elinizde iç parazit için bir ilaç var mı ? Boğazda şişlik yoksa iyot takviyesini erteleriz. Tüylerini kabarttığı için bana öyle geldi demekki.İyot takviyesi yapmadık hocam iç dış parazitte uygulanmadı en son trimisin kullanmamı söylemiştiniz boğazında ben pek bir şişkinlik göremedim ayrıca az önce kusma hareketi yaptı fakat kusmadı
İvermectin etken maddenli varElinizde iç parazit için bir ilaç var mı ? Boğazda şişlik yoksa iyot takviyesini erteleriz. Tüylerini kabarttığı için bana öyle geldi demekki.
Aynı zamanda şöyle bir hareket yapıyor hocam ama kusmuyorİvermectin etken maddenli var
Tamamdır hocamTamam şimdi ensesine bir damla damlatın yarına kadar gözlemleyelim gelişme olacak mı diye.
Nefes darlığından yapıyor o hareketi.Aynı zamanda şöyle bir hareket yapıyor hocam ama kusmuyor
Zaman zaman gagasını birbirine sürtüyormuş gibi bir ses geliyor
Ama ense derisine gelmeli ve biraz ovup yedirin deriye.Tamamdır hocam
Nefes darlığından yapıyor o hareketi.
Ama ense derisine gelmeli ve biraz ovup yedirin deriye.
Videoda nefes zorluğu azalmış gibi görünüyor. Eğer genel hali böyleyse ve ense damlasından sonra iyileşme gözlemlediyseniz trimisin başlamayalım. 2 gün gözlemleyip gelişmelere göre yol çizelim. Bu arada probiyotiği aksatmayın. Kuş çok yıprandı takviyeler yapın özellikle de probiyotik.Son durum bu şekilde trimisin bulup başlayayım mı