Muhabbet kuşum sürekli uyuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ToufreX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Son durumu bu şekilde hocam 3 gün lavotil verdim probiyotik, b vitamini ve multivitamin gibi takviyelerde bulundum ama hala toparlanabildiğini sanmıyorum
İlerleme var ama tam toparlanmamış evet. Suluk asma şekliniz yanlış. Gerkirse bir tüneği aşağıya takın suluk düz dursun. Kuş ordan su içebiliyorsa iyi zorlanıyordur kuvvetle muhtemel.
Prozim probiyotik ( plus olan versiyonu da var siz düz versiyonunu alın ) alıp bir süre her gün verin. 2 günde bir diğer probiyotikten de katın. Keten tohumu da alıp verin. Haftada 2 gün de probiyotikli suya multi vitamin katın. Artık, uzun bir süre Antibiyotik vermeyin bana kalırsa.

İlerleme var ama tam toparlanmamış evet. Suluk asma şekliniz yanlış. Gerkirse bir tüneği aşağıya takın suluk düz dursun. Kuş ordan su içebiliyorsa iyi zorlanıyordur kuvvetle muhtemel.
Prozim probiyotik ( plus olan versiyonu da var siz düz versiyonunu alın ) alıp bir süre her gün verin. 2 günde bir diğer probiyotikten de katın. Keten tohumu da alıp verin. Haftada 2 gün de probiyotikli suya multi vitamin katın. Artık, uzun bir süre Antibiyotik vermeyin bana kalırsa.
Şu an elimde röhnfried probiyotik var hocam iş görmez mi

Kuş hala düzelmemiş. Neler kullandık bir yazar mısın. İç parazit için birşey kullanmış mıydık ?
5 gün levadoks kullandık 3 gün Lavotil kullandık 7 gün mikostatin kullandık lavotilin üstünden yaklaşık 1 ay mikostatin ve levadoksun üstünden yaklaşık 1 ay 2 hafta geçti son 1 haftada 2 kez probiyotik 2 kez multivitamin 1 kez kompleks b kullandım aynı zamanda 15 gün arayla toplamda 2 doz vilmectin kullandım

Çok ilginç... Bu hayvan niye iyileşmedi o zaman ? İdrarı her zaman şeffaf mı dışkının etrafına yayılan sıvıdan bahsediyorum. Yoksa renk var mı ? Kuş dışarıda uçuyor mu hiç ?

Dışkılar normal. Hocam iyot içeren bir takviye vermek fayda sağlayabilir belki. İyot içeren bir ürün alabilirsiniz. Yada eczaneden iyot damlası alınabilir.

Sadece 3 gün flagyl şurup kullanır mısınız?
Bu seviye hareketli alt bölge sorunları genelde bağırsak/sindirim problemleriyle daha çok ilgili. Olası bir bağırsak enfeksiyonu için etkili bir ilaç flagyl

Sadece 3 gün flagyl şurup kullanır mısınız?
Bu seviye hareketli alt bölge sorunları genelde bağırsak/sindirim problemleriyle daha çok ilgili. Olası bir bağırsak enfeksiyonu için etkili bir ilaç flagyl
Hiçbir fayda etmedi hocam üç gün kullandım iyot damlasını temin ettim kullanayım mı kullanacaksam nasıl kullanayım ne yapmalıyım

Çeyrek suluğa ( 25 ml ) 2 damla 3 gün kullanın. Sonra gelişmeleri yazın. Şimdiden suluğu alın sabah taze hazırlayıp verin her gün bu şekilde yapın.

Son düzenleme:
Geri