En son paylaştığınız videodaki kafeste büyük bir eksik var. Uyarmış olayım...
Tünek sayısı çok az. En az 10 tünek daha takmalısınız. Bu şekilde hayvan bir yerden bir yere gidecekken Allah korusun kanat çırpmak zorunda kalabilir. Konforunu olabildiğince arttırmalısınız. Asla kanat çırpmamalı.

Hocam yapmayın o kafes boyutuna en fazla 2 tünek takılmalı. Hayvana hareket kanat çırpma alanı bırakılmalı.
Kuşlar kanat çırpmak üzere evrimleşmişlerdir. Organizmalarının her zerresi bu koşula ayak uyduracak şekilde gelişmiştir. Kanat çırpmayan kuş, sürekli yatakta yatıp yan yüzünü bile dönemeyen insan gibidir. Asla sağlıklı değildir. Sadece obez olmakla kalmaz. Damarları, bütün organları aksamaya başlar. İnsülin direnci gelişir şeker hastalığı başlar. Yani kısacası başı dertten kurtulmaz.
Mutlaka carnispeed başlamalısınız. Size haftalar öncesinden önermiştim. Antibiyotik ismi versem Almanyada olsa bulup buluştururlar ama takviyelerde gevşek davranıyor insanlar ilginç şekilde. Gözle görülür kısa vadede etki rahatlatıyor olmalı insanları. Sihirli değnek etkisi olan. Önleyici tedavi her şeydir...
Size çok yüklendiğimin farkındayım ama şahsi algılamayın. Çok kişi sizin hatanızı yapıyor. Yanlışın düzelmesi lazım. Ondan uzatıyorum bu kadar. Yoksa sizle şahsi bir derdim olamaz..