Yahu size ne diyim şimdi. Üzerlerine örtü örtmek ne ya

Birkaç gün önce size ne demiştim hatırlayın. Bir yerde hata yapıyorsunuz ama nerde yaptığınızı çözemedim demiştim dimi. Şimdi çözüldü işte... Ki başka şeyler de var mıdır bilemedim.
Kadınlar olarak iyi niyetle ve onlara konfor sağlamak için birşeyler yapıyorsunuz ama onlara en büyük kötülüğü yaptığınızın farkında değilsiniz. Üstlerini örtmek hem onlara stres yapabilir hem örtüyü kemirme, tırnağın örtüye takılması ve benzeri sıkıntılara neden olabilir...
Onları bi rahat bıraksanız sorunlar çözülecek aslında. ( bu cümleyi de daha önce kurmuştum diye hatırlıyorum ).
Alın işte gece üşümelerini engellemeye çalışmak adına ortaya çıkan sonuca bakın. O kemirdiği lifler şuan kursağında ve onu çok rahatsız ediyor maalesef...
Nerdeyse kadınlar kuş beslememeli demeye başlayacağım bu gidişle ya. Kadınlar, Onları çocuk gibi görmekten ne zaman vaz geçecek yaa ? Oldu olacak altlarına bez de bağlayın. ( mutlaka yapan vardır gerçi... ) Onlara insani özellikler yüklemekten falan ne zaman vaz geçeceksiniz mesela ? Yok kızdı, küstü, sevindi vs vs... Onlar duygularıyla değil iç güdüleriyle hareket ederler ve sebep sonuç ilişkisi kuramazlar nokta. Bunu anlamadan onlara doğru davranamazsınız.
Size özel değil bu söylediklerim. Kadınların çoğu böyle yapıyor maalesef. Her konu açıldığında diyorum ki ; onlar için soğuktan değil sıcaktan korkun. Forumda biraz araştırma yapsanız neler yapmanız gerektiğini öğrenirsiniz aslında.