Hissettiğiniz şişkinlik kursak bölgesi olabilir mi? Yem biriktirdiği bölge yani? Röntgen çekilmemiş, gözle görünür bir şişkinlikte yok. Bence kuşta kitle falan yok. Veteriner çok anlamamış bence.. Ama içinizin rahat etmesi için bir röntgen çektirin isterseniz. Konumunuz Ankara görünüyor, veterinerlik fakültesinde röntgen çektirebilirsiniz istiyorsanız. Çok birşeyde tutmaz..
Dışkılarında bir sorun yok. Ancak sonraki eklediğiniz videoları dikkatlice izleyince dediğiniz gibi solunum enfeksiyonu yeni yeni başlıyor olabilir. Ve bu enfeksiyon kuşun sinir sisteminide biraz etkiliyor gibi. Bazı vakalarda solunum enfeksiyonu ile sinir sistemi sorunları birlikte görülüyor. Ama sizde daha başlangıç seviyesinde bence..
İleriki süreçte kuşu daha yakından gözlemleyin. Kanat tutulmaları, uçma yetisinin azalması, uçmada zorluk çekme, solunumda hırıltı vik vik gibi sesler, hızlı hızlı nefes almalar, titremeler gibi belirtiler olursa acilen antibiyotik tedavisine başlamanız gerekebilir..
Şuan için size vitamin ve mineral takviyeleri önericem, Onları düzenli kullanırsanız bu hastalığın önüne geçebilirsiniz.. Multivitamin olarak Gervit w alabilirsiniz. Bölünmüş olarak internette satılır. Birde multimineral + amino asit takviyesi gerekiyor onun içinde vetasupra depolife tavsiye ediyorum. Bu iki ürün içerik olarak birbirini çok iyi tamamlıyor..
Gerviti tam dolu suluğa 6 damla ekliyeceksiniz ve gün içinde bir iki sefer tazelerseniz iyi olur. Sıcaklardan dolayı çabuk bozulabilir.. Gerviti 5 günde bir kere düzenli uygulamanızı öneriyorum..
Vetasupra depollife ise tam dolu suluğa sadece 3-4 damla yeterlidir. Bu ürünü ise 10 günde bir kere düzenli uygulayın yeterlidir..
Bir süre bu iki takviyeyi düzenli kullanın. Bu süre içinde de kuşu çok iyi gözlemleyin üstte yadığım belirtiler olursa yazın buraya ben olmasamda arkadaşalr yönlendirir sizi ilaç tedavisi için..
Alttaki linklerden direk sipariş verebilirsiniz. Satıcılar güvenilirdir kendimde alışveriş yapıyorum...
Röhnfried Gervit-W Vitamin Gerwit-W 50 ml Skt:10/22 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Vetasupra Verim Artırıcı Depolıfe Hayvan Yem Katkı Maddesi en uygun fiyatla, hızlı teslimat ve kapıda ödeme seçenekleriyle satın almak için hemen tıklatınız!
www.tarimgaraj.com