Arkadaşlar merhaba kuşumu alalı 1 hafta olacak. Kuş geldiği günden beri halsiz durgun. Ötmüyor öylece duruyor. Bir yavru için normal değil. Yem olarak yemine baktığımda sadece aspur yiyor. Kafeste herşey var. Yemden ziyade dal darıyada ağzını sürmüyor. Kumlu mineral bloğu yiyor ama sorun yok.
yavru olduğu için elime alınca göğüs kemiği tarafı normal yani kuruma hastalığı belirtisi yok çok şükür ki. Öyle olsa hiç yemez sürekli dururdu muhtemelen ve aşırı iştahsız olurdu.
ne yaptıysam 1 haftadır kilo aldıramıyorum çünkü az yiyor.
kullandığım vitaminler ise
Röhnfried gervit-w multivitamin
Avisol b ( yalnız sadece gervit veriyorum bunu yedek olarak tutuyorum
Multimix-s toz vitamin ( bu kuşlarda üreme artırıcı kullanılıyor ama bumdan ziyade içinde kas iskelet gelişimi, stres, tüy gelişimi ve uçuş performansı olarak kullanıyorum. Yanlış anlaşılmasın konu.)
hepsi suyuna koyuluyor.
Son olarak malum 2 dişim var bu kuş dışında ve birbirlerini görünce zaten bu kuş başlıyor azda olsa hareket etmeye ve ötmeye.
Son olarak dışkısı normal lakin yinede foto yükledim. Arkadaşlar.
yavru olduğu için elime alınca göğüs kemiği tarafı normal yani kuruma hastalığı belirtisi yok çok şükür ki. Öyle olsa hiç yemez sürekli dururdu muhtemelen ve aşırı iştahsız olurdu.
ne yaptıysam 1 haftadır kilo aldıramıyorum çünkü az yiyor.
kullandığım vitaminler ise
Röhnfried gervit-w multivitamin
Avisol b ( yalnız sadece gervit veriyorum bunu yedek olarak tutuyorum
Multimix-s toz vitamin ( bu kuşlarda üreme artırıcı kullanılıyor ama bumdan ziyade içinde kas iskelet gelişimi, stres, tüy gelişimi ve uçuş performansı olarak kullanıyorum. Yanlış anlaşılmasın konu.)
hepsi suyuna koyuluyor.
Son olarak malum 2 dişim var bu kuş dışında ve birbirlerini görünce zaten bu kuş başlıyor azda olsa hareket etmeye ve ötmeye.
Son olarak dışkısı normal lakin yinede foto yükledim. Arkadaşlar.