Merhaba önceki konuya cevap yazamadığım için yeni konu açıyorum. Önceki konunun linkini aşağıya ekliyorum. En son augmentin kullanmıştık iyi geldi. Augmentini keseli aşağı yukarı 1 ayı geçti. Kafasını yine de tam tutamıyordu ama ilacı kestikten sonra kafası ve genel durumunda bir kötüleşme olmamıştı. 2-3 hafta önce 4-5 gün bir suluğa 5 damla mikostatin verdik. O zaman da iyiydi. Bu süreçte takviyelere de devam ettim. Ancak son birkaç gündür biraz durgunlaşmaya başladı. Normale göre ötüşü biraz azaldı ve daha fazla dinleniyor gibiydi ama genel durumu iyiydi. Arada ağzını boğazına birşey takılmış da öğürür gibi yaptığını görünce 2 gün önce bir gün 1 suluğa 4 damla mikostatin verdim. Ağzını bir daha öyle yapmadı ama durgunluğu devam etti. Dün iyice durgunlaştı yemek yemedi su içmedi fazla hareket etmedi hafif kabarık uyuklar vaziyette durdu. Kuş sesi falan da açtım, normalde hemen öterdi ona da pek tepki vermedi. Kafası dönükken bile öyle yapmamıştı. Yemi suyu kesti zannettim. Akşam kuş sesi de açıktı biraz hareketlenmeye başladı. Gece baya yeminden yedi suyunu içti. Kendi kedine ötüşlerinden de yaptı. Dün mikostatin koymuştum ama içtiğini de görmedim. Önceki rahatsızlığından mı yoksa mantar veya başka bir şeyden mi bilemediğim için size sormadan kafama göre tedavi yapmayayım dedim akşam vitamin koydum vitaminli sudan baya içti. Şu an kafası aşağı yukarı normal duruyor. Yemini yedi suyunu içti.
Videosunu ekliyorum, kendine geldikten sonra çektim normal zamanda da yanına telefonla gidince pek hareket etmiyor.
Önceki konunun linkini de ekliyorum.
Videosunu ekliyorum, kendine geldikten sonra çektim normal zamanda da yanına telefonla gidince pek hareket etmiyor.
Önceki konunun linkini de ekliyorum.
Kuşum rahatsız boynu döndü sallabaş olduğunu düşünüyoruz yardımlarınızı bekliyoruz
Merhaba kuşum maviş rahatsızlandı. Durum ile ilgili daha önce facebook gruplarında paylaştığım gönderiyi güncelleyerek paylaşıyorum. Kuşum 9 yaşlarında dişi, şu an tek 8 gündür kafası yamuk durmaya başladı sallabaştan şüphelendim ama emin olamadım. Şu anda kafası iyice yana yatta özellikle...
iyikus.com