Melike Gül
Forum Sakini
Biraz tartışmalı bir konu. Bazı paketlerde aspur var diğerlerinde yok. İçine aspur eklense dört 4’lük bir yem olur. İncelememde belirtmiştim. Aspur konusunda haklısın, bir eksiklik bence de.Yemin tazeliğine kimse birşey demiyor ancak banada görede içeriği yeterli değil en başta aspur yok içinde zaten.
Hepisinden kendimiz alıp karıştırınca olmuyormu illa paketde almamızmı gerek?Kaan geçen ki konuda hallettik sanıyordum. Versela laga bayat olmuyor. Çok fazla stok getiriyorlar sadece kimi zaman yeni sezonda eskileri satılabiliyor ama alırken yeni basım tarih alırsın olur biter. Bu piyasaya yön veren markalardan biridir VL. Gm köşesinden bile geçemez. Tazelik durumu da göreceli olamıyor maalesef. Yemin üretildikten sonra tüketim süresi belli. Açılmadan kapalı poşetlerinde 2 yıl raf ömrü var. Genel anlamda kimsenin de 2 yıllık yemi rafında bulunduracağını sanmıyorum. Kalanlar oluyorsa ve satılıyorsa da onların karaktersizliği.
Senin için ideal yem olabilir evet. Bunu yazarken belirt mutlaka. Garden mix içeriği yeterli olmayan bir paketlemeye sahip. Markasında değilim!
Müsait olduğunda yemden iyi bir fotoğraf çekip atmanı istiyorum. Versela ile karşılaştıracağım
Buyur fotoğraf.Kaan geçen ki konuda hallettik sanıyordum. Versela laga bayat olmuyor. Çok fazla stok getiriyorlar sadece kimi zaman yeni sezonda eskileri satılabiliyor ama alırken yeni basım tarih alırsın olur biter. Bu piyasaya yön veren markalardan biridir VL. Gm köşesinden bile geçemez. Tazelik durumu da göreceli olamıyor maalesef. Yemin üretildikten sonra tüketim süresi belli. Açılmadan kapalı poşetlerinde 2 yıl raf ömrü var. Genel anlamda kimsenin de 2 yıllık yemi rafında bulunduracağını sanmıyorum. Kalanlar oluyorsa ve satılıyorsa da onların karaktersizliği.
Senin için ideal yem olabilir evet. Bunu yazarken belirt mutlaka. Garden mix içeriği yeterli olmayan bir paketlemeye sahip. Markasında değilim!
Müsait olduğunda yemden iyi bir fotoğraf çekip atmanı istiyorum. Versela ile karşılaştıracağım
alacağınız yere güveniyorsanız olabilir elbette.Hepisinden kendimiz alıp karıştırınca olmuyormu illa paketde almamızmı gerek?
En güzeli. Kendin alıp karıştıracaksın. Paket almaktan daha iyi.Hepisinden kendimiz alıp karıştırınca olmuyormu illa paketde almamızmı gerek?
Garden Mix’i %80 sarı darılı, sarı darı abidesi bir yem olarak tanıyorsunuz ancak durum hiç de öyle değil.Buyur fotoğraf.Ekli dosyayı görüntüle 7689
Bak bu beyaz renklileri yemiyor bizim kuşlarBuyur fotoğraf.Ekli dosyayı görüntüle 7689
O beyaz renkliler aspir çekirdeği. O çekirdekleri daha çok papağanlar yiyor. Muhabbet kuşları aspir çekirdeğini kıramaz ve yiyemez. Benimkiler de yiyemiyor.Bak bu beyaz renklileri yemiyor bizim kuşlar
O beyaz renkliler aspir çekirdeği. O çekirdekleri daha çok papağanlar yiyor. Muhabbet kuşları aspir çekirdeğini kıramaz ve yiyemez. Benimkiler de yiyemiyor.
[/QUOT Evet anladım .bizim kuşlar en çok yulaf seviyor aşırı seviyor yulafı onuda çok veremiyorum fazla yedikce ishal oluyorlar
Ben de onu yazıyordum tam, sen yazdın.Zara hanım sizin yeminizde de ak darı eksikliği var. Ak darı ilave etmelisiniz kırmızıdan daha çok
Bu yem konusu canımı sıkıyor artık benim. En sonunda alacağım tohumları kendim karıştıracağım o olacak. Ama tohumlar da yarım kilo altında satılmıyor maalesef. Garden Mix bitince G1 Experience alacağım. Bir de onu deneyeyim.alacağınız yere güveniyorsanız olabilir elbette.
Kaan yem sarı darı ağırlıklı görüldüğü gibi. Ekstradan diğerlerinin de geniş payı var elbette. Garden mix bildiğin gibi yerli bir marka ve bir pet sitesinin hazırladığı bir ürün. O tohumlar kim bilir kimden alınıyor. Toz oranı nedir, nasıl bir ortamdan gelmiştir, ne şatlarda paketlenmiştir muamma. İçerik yüzdesi bile vermiyor maalesef. Tohumları iyi görünüyor da bir çoğu öyle görünüyor. Kuşun severek yiyorsa o ayrı. Vivid bile daha iyi olabilir ya da vividin yeminin paketli hali bile olabilir.
Buda benelüx.
Ekli dosyayı görüntüle 7691
Tartışılacak bir yanı yok yemin ak darısı oranlı, aspuru oranlı, diğer darılar ve tohumlar oranlı. Rengin beyaz/krem arası gitmesi gerekir. Sarı tonlardan ziyade
Bizde ne kadar istersek ala biliyoruz yarım kilodanda da az mesela 250 gram falanBu yem konusu canımı sıkıyor artık benim. En sonunda alacağım tohumları kendim karıştıracağım o olacak. Ama tohumlar da yarım kilo altında satılmıyor maalesef. Garden Mix bitince G1 Experience alacağım. Bir de onu deneyeyim.
Bizim buradaki petshoplar’da satılmıyor maalesef.Bizde ne kadar istersek ala biliyoruz yarım kilodanda da az mesela 250 gram falan
İlk günden beri çoğunlukla Versele verdim,yeni paket aldım Skt 2022.Saklama koşullarında her yem bayatlayabilir.Depolama durumuna bağlı bence.Açtığım her yem taze mis gibiydi.Konu da açtım biliyorsunuz,hayvan başka yem verince yemesi resmen yarıya düştü.5 tane yem var elimde şu an açılıp öylece kaldı.Sadece Beaks’ı bir tık daha fazla sevdi diğerlerinden.Versele’yi çok bariz daha güzel yiyor.alacağınız yere güveniyorsanız olabilir elbette.
Kaan yem sarı darı ağırlıklı görüldüğü gibi. Ekstradan diğerlerinin de geniş payı var elbette. Garden mix bildiğin gibi yerli bir marka ve bir pet sitesinin hazırladığı bir ürün. O tohumlar kim bilir kimden alınıyor. Toz oranı nedir, nasıl bir ortamdan gelmiştir, ne şatlarda paketlenmiştir muamma. İçerik yüzdesi bile vermiyor maalesef. Tohumları iyi görünüyor da bir çoğu öyle görünüyor. Kuşun severek yiyorsa o ayrı. Vivid bile daha iyi olabilir ya da vividin yeminin paketli hali bile olabilir.
Buda benelüx.
Ekli dosyayı görüntüle 7691
Tartışılacak bir yanı yok yemin ak darısı oranlı, aspuru oranlı, diğer darılar ve tohumlar oranlı. Rengin beyaz/krem arası gitmesi gerekir. Sarı tonlardan ziyade