Süper. Fısfıs seviyorsa sorun yok.
Süper. Fısfıs seviyorsa sorun yok.
Açıkçası korkudan yaptığını düşünmüyorum televizyona aşırı alışık hatta gün içinde kafesinde başını aşağı eğip sanki televizyon izliyor. Bu hareketi sadece akşam kafesindeyken önce konuşamaya başlıyor daha sonra sabit ileri geri atlamaya gidip gelemeye başlıyor istisnasız nerdeyse her akşam bu hareketi tekrarlıyor bir şey demek istiyor ama anlayamıyoruz sanki . Başlarda çıkmak mı istiyor acaba dedik kafesni açtk parmağımızı uzattık ama hayır derdi çıkmak olmuyorKusunuz TV yaninda rahatsız görünüyor. Korktuğu içinde savuruyor kendini. Tavsiyem akşamları uyku moduna geçtiğinde o odada aktivite yapmamaniz. Sağlıklı bir uyku geçirmeleri gerekiyor.
ışık açıkken izlediğinde aynı durum mu söz konusu?Açıkçası korkudan yaptığını düşünmüyorum televizyona aşırı alışık hatta gün içinde kafesinde başını aşağı eğip sanki televizyon izliyor. Bu hareketi sadece akşam kafesindeyken önce konuşamaya başlıyor daha sonra sabit ileri geri atlamaya gidip gelemeye başlıyor istisnasız nerdeyse her akşam bu hareketi tekrarlıyor bir şey demek istiyor ama anlayamıyoruz sanki . Başlarda çıkmak mı istiyor acaba dedik kafesni açtk parmağımızı uzattık ama hayır derdi çıkmak olmuyor
Sultan papağanlarının cinsiyetini anlamak için bir çok yöntem var. Bu nedenle karıştırılma durumu söz konusu olabiliyor. Kuşun ötüşü nasıl? yüksek sesli, farklı tonlarda mı ötüş sağlıyor. Tek ton ötüş yapıyorsa dişi oluyor.Selamlar kuşumu bir sultan papağanı üreticisine gösterdiğimde bacakları açık erkek dedi, buraya danıştigimda dişi olduğu yorumunu aldım, kafayı yemek üzereyim, eş alma durumum var ama hangi cins alıcam bilmiyorum
Sultan papağanlarının cinsiyetini anlamak için bir çok yöntem var. Bu nedenle karıştırılma durumu söz konusu olabiliyor. Kuşun ötüşü nasıl? yüksek sesli, farklı tonlarda mı ötüş sağlıyor. Tek ton ötüş yapıyorsa dişi oluyor.
Genelde sizin kuşunuz gibi pearl mutasyona sahip kuşların dişilerinde kanat ve vücut lekeleri daha fazla belirgin ve tüyden sonra silinmeler çok az olur. Fakat erkek kuşlarda bu durum tam tersidir. Kuşunuzunda tüyleri oldukça belirgin.
Kesinlikle evet . Loş ışık va fark etmiyor korkma değil daha çok mutlu heyecanlı gibi bir hal alıyor ama her gün aynı saatte aynı seslerle yaptığından nedenini anlamak istiyoruz sadeceışık açıkken izlediğinde aynı durum mu söz konusu?
merhaba tüy dökümü normal bir durum. Yaklaşık 1-2 ay süresinde eski uzunluğuna erişiyor tüyleri.Merhaba 4 aylık kuşum bir diğer sorum tüy dökme dönemi olduğundan mıdır bilmyrm ama sırayla kuyruk tüylerini döktü şimdi kısacık kuyruklu kaldı bu normal mi yerine geri kuyruk tüyleri çıkaxak mı çıkarsa ne kadar sürer teşekkürler
Zor sindirdiği yem olabilir ya da sıradan bir esneme bile olabilir. Gözlem yapmanızı öneririm. İleri aşamalarda sıkıntıya sebep olabilir. Kusma durumu mevcut mu?
Zannetmiyorum. Sindirim sorunları yaşıyor bence. Öğütmek için bir hareket gibi düşünün.Yok kusma durumu yok ortada, Sürekli yapmıyor zaten, ama bu kadar uzun esneme olur mu arka arkaya 20 kez falan
gece korkuları. Aniden ses, deprem, çözemediği ışıklar vb birçok sebep gece hareketlenmesine sebep olabiliyor.Selamlar,
Gecenin 4 ünde tüm ışıklarda kapalıyken kuşumun kafesin içinde çırpınıp durmasının sebebi nedir?
Baya bir korkuttu bizide.