damlacagislar
iyikus.com Üyesi
Merhaba kuşum çok hasta Pazar akşamı bir anda uyku moduna girdi ama iştah problemi asla yoktu. Normalde asla susmaz çok neşelidir pazar akşamından beri sesini duymuyorum. Dün yemden ve sudan da kesildi. Önce ishal olarak başladı pazar günü yani probiyotik verdim o ishalini toparladı biraz. Ama dün kustuğuna şahit olunca veterinere götürdüm. Veteriner hiçbirşeyi olmadığını ufak bir halsizliği olduğunu söyledi merak etmeyin geçer dedi rahatlattı beni ama dün akşam yani veterinerden 4-5 saat sonra daha da kötüleşti gece 11 gibi tekrar veterinere götürdüm. Sanırım mantar var yarın 16 da gel tahlil yapalım dışkısına dedi. Kuşum için dakika BİLe önemli bugün 16ya kadar nasıl bekleyeceğim lütfen bana yardım edin ona bakıp bakıp ağlıyorum yaşı bu arada 1 falan hala büyüme aşamasında. Dün veterinerin verdiği ilaç baytril ama hiçbir işe yaramadı sürekli kabarıp uyuyor çokta dengeli değil sallanıyor titriyor kusuyor ve asla yem yemiyor su içmiyor ben kendim dün gece mama hazırladım tarifini youtubedan aldım yumurta , bulgur, sebzeler vs bir çok şey koydum sulandırdım zorla da olsa yedirdim dün gece kustuğuna şahit olmadım ama bu sabah yedirdiklerimi kustu yine nolur bana yardım edin hiç anlamıyorum ne yapabilirim elimden ne gelirse yapmaya hazırım