göz kısmı saydam, pembemsi göründüğünde kırmızı göz olduğu anlaşılıyor. Klasik mutasyonlarda göz açılmadan koyu gri oluyor.Gözleri kapalı oldugu halde nasıl kırmızı göz olduğunu anladınız?
göz kısmı saydam, pembemsi göründüğünde kırmızı göz olduğu anlaşılıyor. Klasik mutasyonlarda göz açılmadan koyu gri oluyor.Gözleri kapalı oldugu halde nasıl kırmızı göz olduğunu anladınız?
Gözlerine bakar iseniz anlasiliyor ten renginde gözleri egerki siyah olaydı belli olurdu siyah sekildeGözleri kapalı oldugu halde nasıl kırmızı göz olduğunu anladınız?
Yok kirmadi daha olusumda arada bos yumurta vardi muhtemelen ondan@MecHuLBeY Benim ki gelmedi mi hala ?
Oyyy tipini yediğimmmm, duygulandım yahu?@Muratsani ye hayırlı ugurlu olsun ins
Suan saglikli anneside doyuruyor bakalim teksasi kaptın murat sans varmsOyyy tipini yediğimmmm, duygulandım yahu?
Bunu ben sana nasıl ulastircagim murat fikrin nedir ? Doganaya birakaym miOyyy tipini yediğimmmm, duygulandım yahu?
Maşallah ? Umarım sıkıntısız bir süreç olur? Heyecan dorukta?Suan saglikli anneside doyuruyor bakalim teksasi kaptın murat sans varms
O teksası bana yar etmeyeceksin demi ??Valla bende heycanliym acaba ne olacak die bakacz görcz artik acaba df mi die düsünuom bazen ama bariz belli teksas erkegi gelio teksas olmasa bile tasiyici bir erkek ola bilir degisik yani sen simdiden yanina jumbo disi ayarla
O teksası bana yar etmeyeceksin demi ??
Maşallah miniklere, şu anne babanın güzel bi fotosunu yakalasana??@Muratsani heycan varmı heycan digeride bugun cıktı siyah gözlu bakalim ne olacak 2 si babaya benziycek umudum diger yavrular da satılıktır ilgilenen olursa ulassin
O kus eger ki teksas erkegi olur ise % 100 ino tasiyıcı erkek olma ihtimali varMaşallah miniklere, şu anne babanın güzel bi fotosunu yakalasana??
Gözlerde sen ne gördün??