Teksas gelen erkek kuşlar ino taşıyıcı olacaktır mutlaka. Normal mutasyon erkek kuşlarda ino + teksas taşıyıcı olacaktır
Bi bakıyoruz @MecHuLBeY yurt dışına kaçmış?@MecHuLBeY Hadi ya, merak etrim bak? Hiç paylaşmıyosun zaten?
Aha hayirli olsun umit bole dedi ya kuslar 3 gün yasar ayipsın diger agızdan sanada ayarlayim 1 taneKeşke benim olsa
? Kem göz, tütütütüKeşke benim olsa
Maşallah bebeklere??? Sabırsızlıkla tüylenmelerini bekliyorum?@Muratsani kus haric digerlerini satarız itina ile sahiplenmek isteyen olur anlasıriz sultanla takas ederiz
Aha hayirli olsun umit bole dedi ya kuslar 3 gün yasar ayipsın diger agızdan sanada ayarlayim 1 tane
Maşallah miniğe❣ Güzel bir mutasyon çek erkek...? Kimin?
Ufak kalmış ama bu rengi seviyorum. İlk beslediğim ve 8 yıl benimle zaman geçiren kuşumla birebir aynı. Maşallah
Bende buda hos bisi cikti nadir demiyorum ama güzel renk aldi anne parcali yesil sari baba mavi beyazMaşallah miniğe❣ Güzel bir mutasyon çek erkek...? Kimin?
Kendime ayırdım nadir görülen mutasyon olmasada cok sık rastlagim bi kus degil sizcede öyle mi ben pek karsilasmadim ama nadir de demiyorumUfak kalmış ama bu rengi seviyorum. İlk beslediğim ve 8 yıl benimle zaman geçiren kuşumla birebir aynı. Maşallah
Ne bicim kuslar geldi dünyaya nazara gelecez die korkuom @Doğanay Y. Gördü direk dedi murak ucretsiz istedi ben 500 usd vereyim hepsime dedi ) bak bakalim murat bunlar ne@MecHuLBeY Bizim yavrucak yeme düşmüştür şimdi, teksasımı şimdiden özledim yahu??