25 Gr yeterli değil ustam ayrıca 100 Gr 350 TL olan bir ürününün 25 Gr 240 TL vermek bana fazla gelir bana tam kutu lazım 100 gr![]()
Tollisan Kombi Mix Özel Üçlü Karışım 25 gr ( İç parazit, Mantar, İshal ve Kuruma hastalığına SON ! ) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Tollisan Kombi Mix Özel Üçlü Karışım 25 gr ( İç parazit, Mantar, İshal ve Kuruma hastalığına SON ! ) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Tollisan Kombi Mix Özel Üçlü Karışım 25 gr ( İç parazit, Mantar, İshal ve Kuruma hastalığına SON ! ) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit...www.gittigidiyor.com
Balikesirdeyim ulasabildigim hepsine sordum. Yok malesefPetshoplara vs. Sordunmu
Merkezde çalışıyorum susurlukta oturuyorumBende orada yasiyorum merkezdemisin
TesekkurlerBakınacağım biraz. Bu yorumu güncelleyeceğim birazdan
Edit: Denk gelmedim ama eli kulağındadır. Gelecektir
Bilindik sitelerden takip ediyorum akyolkardesler petmarketburada gelirse bu tarz güvenilir yerlerden almayı düşünüyorum. Anaclardaki bakteriden kaynaklı olduğunu düşündüğüm yavru kayıpları yaşıyorum o yüzden 2 ayda bir Forte ile birlikte bu kürü uygulamayı düşünüyorumKonudan bağımsız birşey anlatıcam tesadüf oldu bu konuylada![]()
Biraz önce bir youtube videosuna denk geldim kullandığım kür ilaçları diye neyse izledim. Adam diyor bu tolisanı ben diyor 30 günde 40 günde bir kesin uygularım diyor hastlıkları önlemek için. İçimden dedim kesin önlersin hayvanlarda bağışıklık diye birşey kalmamıştırhatta sade buda değil bir kaç antibiyotiği daha düzenli uyguluyormuş..
Neyse videoyu izledikten sonra diğer videolarına bakıyım dedim kanalını tıkladım oda ne! üst üste kümeste hastalıklar diye video atmış bu arkadaş. Kuşları peş peşe ölmüş ölmeyede devam ediyormuş
Yav kardeşim hani ne oldu? Kür yaparak hastalıkları önlüyordun? Antibiyotikle hastalık önlendiği nerede görülmüş? Yani ibretlik bir olay olmuş bunuda yazmak istedim
İlave olarak bu tolisan kombi mix'in çok sahtesi var piyasada dikkat edin..
Bazıları 5 6 günlükken bazıları en geç 13 14 günlükken ölüyor yavruların rengi koyu kırmızıya dönüyor hareketler yavaşlıyor gözler kısılıyor genelde yavrunun kursagi dolu olsada sindirim olmuyor bazılarının kursaklari taş gibi oluyoryavrular genelde kaç günlükken ölüyor?
Bazıları 5 6 günlükken bazıları en geç 13 14 günlükken ölüyor yavruların rengi koyu kırmızıya dönüyor hareketler yavaşlıyor gözler kısılıyor genelde yavrunun kursagi dolu olsada sindirim olmuyor bazılarının kursaklari taş gibi oluyor
Yok kullanmadımanaçlara tylosin tartarat, doksisiklin, oksitetrasiklin ya da enrofloksasin içeren antibiyotik kullandınız mı?
Yok kullanmadım