ilk kuluçkada temizlemeden olur mu sorun yoksa siperiş edelim mi sizin kullandığınızıBu arada folluksuz yuvalıkların temizlikleri bir hayli zor ve kuşlar tarafından yoğun stresli oluyor. Yuvalık ölçülerinize uygun folluk bulabilirseniz çok daha pratik ve sorunsuz olur, hem sizin hem kuşlarınız için.
benim kafes de küçük ama sizin gönderdiğiniz bana olmayabilirEkli dosyayı görüntüle 16601Evet küçük maalesef. Yükseklik olarak gayet güzel fakat derinlik ve genişlik olarak kuşları rahatsız edecektir. Ama bu yuvalıkta da Dişi eğer yuvayı beğenir ve sahiplenir, kendine yeterli bulursa üretim olabilir merak etmeyin. Tabi bütçeniz varsa daha rahat ve yumurta kırılması gibi sorunlarla karşılaşmamak için en az 20x20x20 olan yuvalıklardan almanız çok daha iyi olacaktır. Çünkü, bazen yuvalıkta dişi ve erkek birlikte yatıyorlar. Ayrıca siz yumurtaları kontrol edeceğiniz zaman yuvalık kapısını açtığınızda ya da herhangi farklı bir ses duyduklarında aniden dışarı çıkacakları için ve yuvalık da dar olduğu için yumurtaları ezme olasılığı yüksek. Benim kullanmış olduğum yuvalığın linkini bırakayım;
HİDAY Folluklu Yuvalık Büyük Boy 1 Adet (TALAŞ HEDİYELİDİR) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HİDAY Folluklu Yuvalık Büyük Boy 1 Adet (TALAŞ HEDİYELİDİR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Temizlemeden tabiki sorun çok büyük olur. Kısaca örnek verirsem;ilk kuluçkada temizlemeden olur mu sorun yoksa siperiş edelim mi sizin kullandığınızı
Yuvalığın, kafes boyutuyla alakası yoktur. Sonuçta kafes dışından takılan bir nesne..benim kafes de küçük ama sizin gönderdiğiniz bana olmayabilir
Dağıtın biraz, hepsini bir yere yığmayın. Benim attığım ilk görseldeki gibi yapabilirsiniz.@AkifcikEkli dosyayı görüntüle 16609talaşların yeri follukta,böyle iyi mi?