Rüştü Okumuş
Çevirmen
Böyle bir yavru geldi tanıdık bakamadığı için ne yapmam gerekiyor ne yiyecek hiçbir fikrim yok yeni yem kırıyor dedi...
Elle nasıl besleyeceğim Elle Besleme Maması Tarifi.. hiçbir tecrübem yok
Kursağa gönderme olayından korkuyosan, bak tertemiz olay Mamayı şırınganın ucuna getir, gerisini kuş halletsin
Evet ben besledim 10 günlükten şimdi 3 aylık oldu
Valla helal olsun çok iyi bakmışsın. Maşallah yavruyaBu kadardı ben onu aldığımda annesi bakmadığı için sahibide istemediği için bende ilk defa idi hiç tecrübem yoktu sizlerinde sayesinde ALLAHIN izniyle baktım
Normal mamadan kastınız cede falanmı?Elinde normal mama varmı? Eğer var ise rondodan geçirip ince toz haline getir. Biraz sıcak suyla muhallebi kıvamına getir. Ama sıcak sıcak verme! biraz soğusun tamda soğuk değil ılık bir kıvamda olsun. Ve çay kaşığı ile yedirmeye çalış. Tadını alınca yer zaten.
Eğer hazır mama yoksa yumurta sarısı + mısır unu + pirinç unu +buğday ruşeymi gibi bir mama yapabilirsin. Yine sıcak suyla muhallebi kıvamına gelicek ve ılıtıp vericeksin..
Hocam soru bana değildi vakit kaybetmeme adına cevaplıyorum. Aynen cede gibi hazır yumurta mamasını kastediyorNormal mamadan kastınız cede falanmı?
Hry maşallah
Maşşalah maşallah nazar değmesin inşallah hepsi ayrı güzel bende elle besleme yaparım diye tam takım hazırladım anne kuş beni yanılttı malasefBu kadardı ben onu aldığımda annesi bakmadığı için sahibide istemediği için bende ilk defa idi hiç tecrübem yoktu sizlerinde sayesinde ALLAHIN izniyle baktım