Rüştü Okumuş
Çevirmen
Böyle bir yavru geldi tanıdık bakamadığı için ne yapmam gerekiyor ne yiyecek hiçbir fikrim yok yeni yem kırıyor dedi...
Aparatla yapabileceğimi sanmıyorum. Aldığım kişi 1 haftadır yem yiyor ben beslemedim dedi kafam yandı akşamdan beri Murat'ta biliyor.Stresten olmuyor. Öğrenmesi gerekiyor maalesef ki çok zorlayıcı oluyor. Eğer yapabilirim dersen elle besleme şırıngaları oldukça pratiktir.
Eyvallah sorunsuz büyütelim şu sıpayıda tek temennim o...Hemen öğrenecek yem kırmayı bu yavru, içime öyle doğuyor... Arkan sağlam Rüştü hocam, için rahat etsin
iyikus.com
Maşallah geriside gelir artık,biz de minik minik darıyla başladık,sonra aspur ve normal yem Sağlıkla büyüsün..Az önce bir çıtırtı duydum hemen kalkıp baktım daldarı yiyormuş, sanırım kırabiliyor
Gözünüz aydın hocam ins tez zamanda yemde kırar rahatlarsınızAz önce bir çıtırtı duydum hemen kalkıp baktım daldarı yiyormuş, sanırım kırabiliyor
Sabah tekrar mama yaptım yemek istemedi. 10 dakika önce yine çıtır çıtır yiyordu. Kontrol ettim kabuklar boş daldarının. Yine kontrolümde olacak sürekliBence hiç riske girmeyin. Elle besleme en azından bir hafta yapın. Sebebi ise yuvadan atlamasına en az 4 günü olan bir kuş. Deniyor olabilir kırmayı ama yemiyor olabilir.