3 gün sonra probiyotik vitamin verip sonra mı geçecez hocam SulphamazethineLevadoks'a başladınız kesip başka ilaç başlamayın. En az 3 gün levadoks kullanılmalı. Kuşun hasta olduğu kesin.
3 gün sonra probiyotik vitamin verip sonra mı geçecez hocam SulphamazethineLevadoks'a başladınız kesip başka ilaç başlamayın. En az 3 gün levadoks kullanılmalı. Kuşun hasta olduğu kesin.
Aldığım kişiyle görüştüm hasta değildir aç kalmıştır yem seçiyordur yem yediğine emin misin falan dedi. Yemliğe sadece aspur koy o şekilde bi dene yiyorsa 1-2 güne zaten toplar dışkı yapış yapış ve sıvı değilse sorun yoktur falan dedi iyice kafam karıştı. Sen gelmeden önce çektiğim video var dedi onu attı. O kuş burda 100 tane kuşun büyük salmanın içinden çıktı. Orda küçük bir kafeste tek kuş var falan dedi. Bi yardımcı olun hocam bana.3 gün sonra probiyotik vitamin verip sonra mı geçecez hocam Sulphamazethine
Hocam ilaca yanlışlıkla başlanılmış olsa bile en az 3 gün devam edilmelidir. Kuş nasıl 1 hafta aç kalır yaa mümkün değil İlaca devam edin derim.Aldığım kişiyle görüştüm hasta değildir aç kalmıştır yem seçiyordur yem yediğine emin misin falan dedi. Yemliğe sadece aspur koy o şekilde bi dene yiyorsa 1-2 güne zaten toplar dışkı yapış yapış ve sıvı değilse sorun yoktur falan dedi iyice kafam karıştı. Sen gelmeden önce çektiğim video var dedi onu attı. O kuş burda 100 tane kuşun büyük salmanın içinden çıktı. Orda küçük bir kafeste tek kuş var falan dedi. Bi yardımcı olun hocam bana.
O zaman 3 gün Levadoks kullanıp sonra vitamin probiyotik verip sonra Sulphamazethine mi başlayım hocam nasıl ilerleyelimHocam ilaca yanlışlıkla başlanılmış olsa bile en az 3 gün devam edilmelidir. Kuş nasıl 1 hafta aç kalır yaa mümkün değil İlaca devam edin derim.
Hasta olmasa bile en az 3 gün dedim siz 5 gün verin ve 3. gün akşamı kuşun videosunu paylaşın ve dışkı resmini ona göre karar veririz. Antibiyotik rastgele başlanıp rast gele kesilmez.O zaman 3 gün Levadoks kullanıp sonra vitamin probiyotik verip sonra Sulphamazethine mi başlayım hocam nasıl ilerleyelim
Yanlış ilaç bile olsa 3 gün dediniz ya hocam o yüzden dedim. Bugün ikinci gün bitiyor. O zaman yarın akşam videoyu ve dışkıyı paylaşayım.Hasta olmasa bile en az 3 gün dedim siz 5 gün verin ve 3. gün akşamı kuşun videosunu paylaşın ve dışkı resmini ona göre karar veririz. Antibiyotik rastgele başlanıp rast gele kesilmez.
Evet yarın akşam bi değerlendirelim.Yanlış ilaç bile olsa 3 gün dediniz ya hocam o yüzden dedim. Bugün ikinci gün bitiyor. O zaman yarın akşam videoyu ve dışkıyı paylaşayım.
Tamamdır hocamEvet yarın akşam bi değerlendirelim.
Şimdide baya aktif gibi hocam sanırım biraz düzelmiş bizim kız. En azın poz falan veriyorTamamdır hocam
Şimdide baya aktif gibi hocam sanırım biraz düzelmiş bizim kız. En azın poz falan veriyor
Önceki videoya göre dağlar kadar fark var. Düzelmiş. Ama yarın da devam edin ilaca. Dediğim gibi ilaç başlanınca en az 3 gün verilmelidir.
Yok hocam ilaca devam edecem zaten. Bu aralar çok yem yiyor gibi normal mi bu pekiÖnceki videoya göre dağlar kadar fark var. Düzelmiş. Ama yarın da devam edin ilaca. Dediğim gibi ilaç başlanınca en az 3 gün verilmelidir.
Ne kadar çok yiyor zamanının çoğu yemlikte mi geçiyor ?Yok hocam ilaca devam edecem zaten. Bu aralar çok yem yiyor gibi normal mi bu peki
Yani o kadardan emin değilim ama gidiyor 1-2 tane yiyor sonra çıkıyor 5-10 dakika sonra Bidaha inip 1-2 tane daha yiyor yani benim sabah ve akşam gördüğüm bu öğlen evde değilimNe kadar çok yiyor zamanının çoğu yemlikte mi geçiyor ?
Birkaç tane yemesi normal hocamYani o kadardan emin değilim ama gidiyor 1-2 tane yiyor sonra çıkıyor 5-10 dakika sonra Bidaha inip 1-2 tane daha yiyor yani benim sabah ve akşam gördüğüm bu öğlen evde değilim
Gerçi erkek de öyle yapıyor ama biz bu hasta diye fazla bakıyoruz oda gözümüze takılıyor heralde yesin tabi yemesinde gözüm yok zaten de ilacı verdik diye yem tüketimi arttı mı onu merak ettimBirkaç tane yemesi normal hocam
İlaç iştahını açmışsa bu olumsuz değil olumlu bir gelişmedir.G
Gerçi erkek de öyle yapıyor ama biz bu hasta diye fazla bakıyoruz oda gözümüze takılıyor heralde yesin tabi yemesinde gözüm yok zaten de ilacı verdik diye yem tüketimi arttı mı onu merak ettim
Bende öyle düşündüm de fazlası da zarar vermez inşallah diye de bi size sorayım dedimİlaç iştahını açmışsa bu olumsuz değil olumlu bir gelişmedir.
Tamam sorun değil. Yarın akşam yine güncel video paylaşın.Bende öyle düşündüm de fazlası da zarar vermez inşallah diye de bi size sorayım dedim
Tamamdır hocamTamam sorun değil. Yarın akşam yine güncel video paylaşın.