Buda diğer sağlıklı kuşun dışkısı ve hasta kuşun videosu. Diğer sağlıklı kuşa da ilaç başlamaya gerek var mı sizce ?Hocam hasta kuşumuzun yaptığı dışkılar bu şekilde sanki probiyotik karıştırınca biraz daha dışkılar toparladı.
Buda diğer sağlıklı kuşun dışkısı ve hasta kuşun videosu. Diğer sağlıklı kuşa da ilaç başlamaya gerek var mı sizce ?Hocam hasta kuşumuzun yaptığı dışkılar bu şekilde sanki probiyotik karıştırınca biraz daha dışkılar toparladı.
Probiyotikle mi alakalı ilaçla mı onu çözmek lazım.Hocam hasta kuşumuzun yaptığı dışkılar bu şekilde sanki probiyotik karıştırınca biraz daha dışkılar toparladı.
Sizce erkeğe de başlamak gerekir mi ilacı. Onda herhangi birşey yok gayet neşesi yerinde zorla kendini götürdü duş yaptırdı.Buda diğer sağlıklı kuşun dışkısı ve hasta kuşun videosu. Diğer sağlıklı kuşa da ilaç başlamaya gerek var mı sizce ?
Şuan baya aktifdi videoyu çekerken şimdide uyuyor meselaSizce erkeğe de başlamak gerekir mi ilacı. Onda herhangi birşey yok gayet neşesi yerinde zorla kendini götürdü duş yaptırdı.herhangi bir kabarıklığı yok 2 gündür falan dışkısı biraz siyah gibi gelmeye başladı bana. Yada ben iyice paranoyak oldum.
Erkeğe başlamayın. Hastalık belirtisi olursa yazarsınız. Yarın akşam dişinin dışkısını paylaşın.Sizce erkeğe de başlamak gerekir mi ilacı. Onda herhangi birşey yok gayet neşesi yerinde zorla kendini götürdü duş yaptırdı.herhangi bir kabarıklığı yok 2 gündür falan dışkısı biraz siyah gibi gelmeye başladı bana. Yada ben iyice paranoyak oldum.
Hocam ilacı dışkı için değil hayvan halsiz ve sessiz olduğu için başlamıştık. Zaten bugün son günüydü. B kompleks ürün derken evde gerwit entrobac ve fotoğraftaki ürün var yeterli olur mu ?Son dışkılarıda bu şekilde @Selçuk YÜKSEL hocam bi bakar mısın birazdan videosunu da paylaşıcambence ilaç kullanmayın bir süre. Bir süre bağışıklığını güçlendirin, b kompleks ürün kullanımını arttırın. Yem harici yumuşak besinleri de arttırınız. Dışkısı tam olarak hastalık teşhis etmek için yeterli belirtileri sunmuyor. Bu bekleme sürecinde dışkısını inceleyebilecek bir laboratuvara götürebilirsiniz. Sekans lab gibi.
Video da bu şekilde hocam. Yaklaşık 1 haftadır akşamları çoğunlukla böyleEvet bir süre yeterli gelecektir.
Peki probiyotik 2 gün gerwit 1 gün 1 günde diğer ürünü mü kullanayım nasıl kullanayım sizceEvet bir süre yeterli gelecektir.
Şuanda da erkek dışarda mesela bu da dışarı çıkmak için can atıyor. Ben bu hayvanı gerçekten çözemedim hasta mı taklit mi yapıyor gerçekten kafam karıştı.Video da bu şekilde hocam. Yaklaşık 1 haftadır akşamları çoğunlukla böyle
Valla hocam bizim de kafamız karışıyorŞuanda da erkek dışarda mesela bu da dışarı çıkmak için can atıyor. Ben bu hayvanı gerçekten çözemedim hasta mı taklit mi yapıyor gerçekten kafam karıştı.
Tamamdır hocam 1 hafta boyunca probiyotik veriyorum bugün gerwit ekliyorum 3 gün sonra diğer vitamini ekliyorum. Bu vitaminleri 1 er gün kullanayım değil mi ?Valla hocam bizim de kafamız karışıyorKuşun dışkıları öncekilere göre iyi ama hala düzelmiş sayılmaz. 1 hafta kesintisiz probiyotik verin derim ben. Probiyotikli suya vitamin eklemenizde de sakınca yok. 1 gün gervit 3 gün sonra diğer vitamini eklersiniz probiyotiğe ek olarak. 4-5 gün sonra tekrar dışkı resmi atarsınız. Ama vitamin katmadığınız gün dışkı resmi atın. Vitamin bir miktar renk değiştirebiliyor.
Hocam bide kuşları birleştirelim mi aynı şeyleri erkeğe uygulamaya gerek var mı yoksa 1 hafta daha ayrı dursunlar mı ?Tamamdır hocam 1 hafta boyunca probiyotik veriyorum bugün gerwit ekliyorum 3 gün sonra diğer vitamini ekliyorum. Bu vitaminleri 1 er gün kullanayım değil mi ?
Erkeğe birşey başlamanıza gerek yok. Ayrı dursunlar dişinin iyileştiğinden emin olana kadar.Hocam bide kuşları birleştirelim mi aynı şeyleri erkeğe uygulamaya gerek var mı yoksa 1 hafta daha ayrı dursunlar mı ?
Tamamdır hocam bide aklıma yeni geldi bu hayvan tüy değişimine girecekti ortam değişti tüye falan giremedi o yüzden mi halsiz acaba ? Dün çünkü tartmak için alayım dedim baya sağa sola atlayıp kaçıyordu kafesteErkeğe birşey başlamanıza gerek yok. Ayrı dursunlar dişinin iyileştiğinden emin olana kadar.
Hocam belkide stres yaşıyor hayvan. Ortam değiştirdi sonuçta. Siz biraz sakin kalmasını sağlayın. Günlük uyku düzeni standart olsun. En az 10 saat uyusun. biraz toparladıktan sonra tüye girse daha iyi. Probiyotik desteği verin her gün. Gelişmelere göre yol çizeriz. hiç bir şekilde yakalamaya falan çalışmayın. Hayvan önce bi ortama güvensin.Tamamdır hocam bide aklıma yeni geldi bu hayvan tüy değişimine girecekti ortam değişti tüye falan giremedi o yüzden mi halsiz acaba ? Dün çünkü tartmak için alayım dedim baya sağa sola atlayıp kaçıyordu kafeste
Tartmak için mecbur yakalamak zorunda kaldım. Normalde doğru düzgün elimi bile sokmuyorum kafese. Akşam biraz ıspanak verdim kafesin dışından uzattım bizim oğlan yerken gördü biraz didikledi. Ama normalde elime almıyorum dışarı bile çıkarmıyorum. Akşam 11 gibi sulukları söküyorum kafeslerin üzerini örtüp ışıkları kapatıyorum. Sabah 9 a kadar uyuyorlardır diye düşünüyorum.Hocam belkide stres yaşıyor hayvan. Ortam değiştirdi sonuçta. Siz biraz sakin kalmasını sağlayın. Günlük uyku düzeni standart olsun. En az 10 saat uyusun. biraz toparladıktan sonra tüye girse daha iyi. Probiyotik desteği verin her gün. Gelişmelere göre yol çizeriz. hiç bir şekilde yakalamaya falan çalışmayın. Hayvan önce bi ortama güvensin.
Videoları izlediniz değil mi hocam ? Solunum ile alakalı 5 gün boyunca Levadoks kullandık. Sindirim için diğer kuşumda bi kaç gün sadece akdarı kullanmıştık. Bunda da kullanmaya gerek var mı ? Sabah baya bağırıp çağırıyordu yanlarında gittiğimde tellere tırnamıyordu çünkü. Bence akşama kadar yoruluyor da olabilirYani bence bir seviye solunum ve sindirim yollarıyla alakalı sıkıntısı var. Ancak ağır bir durumu yok, hiç bir sorun olmadığını varsayarsak eğer zaman zaman enerji düşüşlerini normal kabul etmek lazım. Uyku düzenine dikkat edelim