Hocalarım tekrardan merhaba videoları çekmeden önce biraz aktifti şimdi yine uyukluyor gibi düne göre biraz geriye gitti sanırım. değerlendirmenizi rica ederim.Tamamdır hocam
Hocalarım tekrardan merhaba videoları çekmeden önce biraz aktifti şimdi yine uyukluyor gibi düne göre biraz geriye gitti sanırım. değerlendirmenizi rica ederim.Tamamdır hocam
Bu arada ilacın bugün 3. Günü son dozu 2-3 saat önce verdim.Hocalarım tekrardan merhaba videoları çekmeden önce biraz aktifti şimdi yine uyukluyor gibi düne göre biraz geriye gitti sanırım. değerlendirmenizi rica ederim.
Son dozu sabah mı verdiniz 2-3 saat önce mi nasıl uyguluyordunuz ki ilacı ?Bu arada ilacın bugün 3. Günü son dozu 2-3 saat önce verdim.
Bizim oğlan uyurken oda uyuyor. Bizimkinin sesi çıkınca Buda uyanıyor bende anlamadım hocam mesela şimdide 10 dakikadır tüylerini düzeltiyor. İlacı nasıl kullanıyorum ona gelecek olursam gece 11 gibi sulukları söküyorum. Sabah 9 gibi ilaçlı suyu veriyorum akşam 7.30-8 arası eve gelince sulukları söküyorum. Sıcak suyla yıkayıp 9 gibi geri takıyorum hocam en azından o sıra suluğu takana kadar yine susayıp taze ilaçlı suyu içmiş oluyor.Son dozu sabah mı verdiniz 2-3 saat önce mi nasıl uyguluyordunuz ki ilacı ?
Kuş resmen dalga geçiyor bizimle. Düm şaşırmıştım. Bugün daha çok şaşırdım. Bence ilaca devam etmek gerekir.
Sulukları derken ? Kafesinde 2 suluk mu var ? Yoksa erkeğinkini de mi söküyorsunuz ?Bizim oğlan uyurken oda uyuyor. Bizimkinin sesi çıkınca Buda uyanıyor bende anlamadım hocam mesela şimdide 10 dakikadır tüylerini düzeltiyor. İlacı nasıl kullanıyorum ona gelecek olursam gece 11 gibi sulukları söküyorum. Sabah 9 gibi ilaçlı suyu veriyorum akşam 7.30-8 arası eve gelince sulukları söküyorum. Sıcak suyla yıkayıp 9 gibi geri takıyorum hocam en azından o sıra suluğu takana kadar yine susayıp taze ilaçlı suyu içmiş oluyor.
2 suluğu da aynı şekilde kullanıyorum hocam erkeğin suluğuna da probiyotik koyuyorum. Kafeslerde tek suluk var. Ben ilaç olmasa bile sulukları sabah akşam değiştiririm hocam tek kafes 2 suluk kullanıyorum normalde 1 suluğu sabah sıcak suya koyarım. Akşama kadar durur onu alırım diğerini sıcak suya koyarım.S
Sulukları derken ? Kafesinde 2 suluk mu var ? Yoksa erkeğinkini de mi söküyorsunuz ?
Şuan 2 si de tüylerini düzeltiyor hocam hareketlendiği zaman çekmeye çalışacamŞuan bir videosunu çeker misiniz...
Yine uyuyor gibiydi ben gidip uyandırdım sanırım. Biraz konuştum yanında uyandı gibi son hali bu şekilde hocam.Şuan 2 si de tüylerini düzeltiyor hocam hareketlendiği zaman çekmeye çalışacam
Birşey yiyip içerken baya aktifYine uyuyor gibiydi ben gidip uyandırdım sanırım. Biraz konuştum yanında uyandı gibi son hali bu şekilde hocam.
Birde sürekli her gördüğümde sağ ayağı havada duruyor. Elime alamıyorum ama gördüğüm kadarıyla ayağının altında da bişey yok
Hocam ilaca devam 2 gün daha ve suya probiyotik de katın yarından itibaren. 5 günü tamamlayıp gözlemleyeceğiz. Kuşta nefes alırken sallanma vardı o geçti mi ?Birşey yiyip içerken baya aktif
O birkaç kere çarptı ondan olduğunu düşünüyorum. Şuan gördüğüm kadarıyla birşey yok gibi. Hem ilaç hem probiyotik mi kullanalım yani. Hocam @neanderthalensis hocam da farklı ilaç söylüyor dediği gibi ilerliyor mu acabaHocam ilaca devam 2 gün daha ve suya probiyotik de katın yarından itibaren. 5 günü tamamlayıp gözlemleyeceğiz. Kuşta nefes alırken sallanma vardı o geçti mi ?
Hocam herkes farklı birşey söylüyor bende ne yapacağımı şaşırdım. Yani bende hayvan yaşasın diye uğraşıyorum sonuçta. Sulphamazethine işe yaramaz mı yani @Selçuk YÜKSEL hocam da 5 güne tamamlayalım diyor şimdidoksisikline devam etmekle büyük risk aldınız. 1 gün de kullansaniz bırakıp ilaç değistirmeniz gerekirdi. 3 gün kaybettiniz.
bu aşamada artık sulphamezathine de işinize yaramayabilir. dışkı katran gibi ve enfeksiyon ilerliyor
veterinerden enrofloksasin etken maddeli anibiyotik ya da eczaneden bactrim şurup alinması lazım
hastalik belirtisi olmasa da ilaç diger kuşa da verilmeli. bu onemli
ben konuyu takipten çıkiyorum, geçmis olsun
Hocam şöyle düşünün, diyelimki şuan yanlış bir tedavi yapıyoruz. En azından solunum yolu enfeksiyonu olma ihtimalini elemiş olalım diye 5 güne tamamlayalım diyorum. Her gün videosunu ve dışkı resmini atarsınız. 5 günden sonra gerekirse başka tedavi başlarız. Neanderthal hocam cocsidiozdan şüphelenmiş olmalı ben de şüphelenmedim değil dışkı siyah çünkü. Ama daldan dala atlamamak adına 5 günü tamamlayalım derim. Birde Sulphamezhathine neden işe yaramasın ki kuş cocsidioz ise işe yarayacaktır. Yarın akşam karar veririz.Hocam herkes farklı birşey söylüyor bende ne yapacağımı şaşırdım. Yani bende hayvan yaşasın diye uğraşıyorum sonuçta. Sulphamazethine işe yaramaz mı yani @Selçuk YÜKSEL hocam da 5 güne tamamlayalım diyor şimdi
Güncel 1 saat önceki videosu bu şekilde hocam 1 haftadır evde olduğumuz gün bugün gündüz gözlemlediğimiz hayvan gündüz çok uyuklamıyor. Fazla kabarmıyor. Bizim oğlan öterse ona karşılık veriyor. Biz hafta içi sadece akşam gördüğümüz için akşamları uyukladığını görüyoruz. Diğer günler gündüz nasıl bilmiyorum ama bugün biraz daha keyifli gibi.Hocam şöyle düşünün, diyelimki şuan yanlış bir tedavi yapıyoruz. En azından solunum yolu enfeksiyonu olma ihtimalini elemiş olalım diye 5 güne tamamlayalım diyorum. Her gün videosunu ve dışkı resmini atarsınız. 5 günden sonra gerekirse başka tedavi başlarız. Neanderthal hocam cocsidiozdan şüphelenmiş olmalı ben de şüphelenmedim değil dışkı siyah çünkü. Ama daldan dala atlamamak adına 5 günü tamamlayalım derim. Birde Sulphamezhathine neden işe yaramasın ki kuş cocsidioz ise işe yarayacaktır. Yarın akşam karar veririz.
Ben bilmiyorum zaten hocam hangi ilaç ne işe yarar. Sadece hasta olduğunu biliyorum yada tahmin ediyorum diyelim. Zaten bilsem burda yardım istemezdim. Kendim tedavi etmeye çalışırdım. Elimden geldiğince de birşey olmasın diye uğraşıyorum.Hocam şöyle düşünün, diyelimki şuan yanlış bir tedavi yapıyoruz. En azından solunum yolu enfeksiyonu olma ihtimalini elemiş olalım diye 5 güne tamamlayalım diyorum. Her gün videosunu ve dışkı resmini atarsınız. 5 günden sonra gerekirse başka tedavi başlarız. Neanderthal hocam cocsidiozdan şüphelenmiş olmalı ben de şüphelenmedim değil dışkı siyah çünkü. Ama daldan dala atlamamak adına 5 günü tamamlayalım derim. Birde Sulphamezhathine neden işe yaramasın ki kuş cocsidioz ise işe yarayacaktır. Yarın akşam karar veririz.
Bilmediğinizi bildiğim için nedenini detaylı açıkladım zaten. Yolsa bırakın ilacı sulphamezhathine başlayın derdim. Size kalsa ilk gün ilacı bırakacaktık kuş sağlıklı sanmıştınız. Kuşta bir rahatsızlık olduğu kesin. Gelişmelere göre yol çizeceğizBen bilmiyorum zaten hocam hangi ilaç ne işe yarar. Sadece hasta olduğunu biliyorum yada tahmin ediyorum diyelim. Zaten bilsem burda yardım istemezdim. Kendim tedavi etmeye çalışırdım. Elimden geldiğince de birşey olmasın diye uğraşıyorum.
Buna ne diyorsunuz hocam ?Güncel 1 saat önceki videosu bu şekilde hocam 1 haftadır evde olduğumuz gün bugün gündüz gözlemlediğimiz hayvan gündüz çok uyuklamıyor. Fazla kabarmıyor. Bizim oğlan öterse ona karşılık veriyor. Biz hafta içi sadece akşam gördüğümüz için akşamları uyukladığını görüyoruz. Diğer günler gündüz nasıl bilmiyorum ama bugün biraz daha keyifli gibi.
Hocam hasta kuşumuzun yaptığı dışkılar bu şekilde sanki probiyotik karıştırınca biraz daha dışkılar toparladı.Buna ne diyorsunuz hocam ?