Sakince şu süreci atlatabilirsem ne mutlu banaİki tanesinin sahibi hazır bile diyebilirimAma kendime ayıramıcam gibiBakalım meler olucakKanat açması normal. Baba nöbette
Bence kendine ayır 1 tane erkeği. Bildiğin gibi ani sorunlar olabiliyorSakince şu süreci atlatabilirsem ne mutlu banaİki tanesinin sahibi hazır bile diyebilirimAma kendime ayıramıcam gibiBakalım meler olucak
Nasıl yaniTüh yine yavrusuz kaldık
Ne olur ne olmaz maya koymayın şimdilik. Normal yumurta maması yapsanız yeter. Havuçlu vs. Yumurta gününde çıkmazsa bi kontrol gerekiyor. Kulağınıza ymurtayı yaklaştırıp hafif kemirme sesi geliyor mu ya da cik cik seslerini dinleyin. Geliyorsa yavru büyük olasılık yaşıyor ve çıkmaya hazırlanıyordur. O gün çıkmaz ise ertesi gün tekrar kontrol etmeniz lazım. 20. güne çıkma eğilimi yok ise hala yumurtayı hafifçe çatlatıp kabuğu soyabilirsin. Genelde yumurta ortasında oluyor gaga kısmı bu nedenle oradan kırmak gerekir. Minik minik parçalar alarak genişletmelisiniz.Oo bende diyorum erken çıktıAynen yazdım bir yere.Peki kaç gün geçikince müdahale gerekiyor.Şimdi koydum yumurtayı mamayı hazırlıyorum.Probiyotik yok ama maya ile yapıyordum.Olursa ondan koyayım suyuna.Multi vitamin var birde