Dal darıyı sık takmıyorum bugün belki onu yiyince besler diye taktım.Mama da yaptım bakalım.Galiba ben evhamlanıyorum bilmiyorum.Arada sesleri geliyor yavruların besler gibi.Ben ilk zaman ki gibi bekledim için az geliyor sanırım.çok zormuş ya Durmadan soruyorum kusura bakmaHe bir öneriydi sadece. Yapmaya gerek yok tabi bu kadar sık. Bu arada mama 4 saatten fazla durmamalı
Özellikle yavrulu kuşlar varken çok sakıncalı. Dal darıya yöneliyorlar direk o olduğunda. onunda besin değerleri çok yeterli değil diğer tohumlara göre. Bu nedenle çok sık vermemek lazım ki normal yeminden yesinler.
İlk zamanlar dokunmuyor.Yumrtaykende dokunmamıştı pislendikçe atıyor.bakalım devam ederse koymam olmadı.Galiba son albino değil lutino sarı tüy gelmeye başladıPek hoşlanmıyor o halde. Zorlamayın mümkün olduğu kadar az koyun. Hoşlanmadığı malzemeleri kafesten atıyorlar.
umarım hepsi çıkar maşallah çok sevindirici bir durum tek kötü yanı zaman gecmek bilmiyorAkşam beşten sonra dışarı çıktım.Birşey yoktu.Biraz önce geldim.Kafesin dibinde yumurta vardıNe zaman yaptı bilmiyorum ama alıp yuvalığa koydum şimlik oluşur mu bilmiyorum.Ama şeker yatıyor üzerine şuan.
Teşkkürler hepsi sağlıcakla çıktılar şükür ki.Şimdi büyütüyoruz oğlum ve gelinimleinşallah sağlıkla da büyürler.umarım hepsi çıkar maşallah çok sevindirici bir durum tek kötü yanı zaman gecmek bilmiyor