Bugün yuvadan atlama deneyimi ni tatmak üzereler bir çırpınma ışığı gören masum köylüler gibi çok heyecanlılar @Ümit T.
Gövde renklerini sormuştun abi hepsinin bu şekilde
Bugün yuvadan atlama deneyimi ni tatmak üzereler bir çırpınma ışığı gören masum köylüler gibi çok heyecanlılar @Ümit T.
Çok teşekkür ederimMaşaallah çok tatlı olmuş renkleri
Çok teşekkür ederimÇok güzel minik maşallah
maşallah ne güzel bir erkek bebekBiz büyüdük 28 günlük olduk ilk sevgi seline de maruz kalmış bulunmaktayız
Erkek olduğunu düşündüm ama çok küçük olduğu için kesindir diyemedimmaşallah ne güzel bir erkek bebek
Biz büyüdük 28 günlük olduk ilk sevgi seline de maruz kalmış bulunmaktayız
DaldariDal darı koyuyorsunuz dimi yanına.. Yem kırmaya alışsınlar yavaştan
Daldari
Aspur ve kabuksuz yem çok azda kabuklu yem koydum derin olmayan bir kaba
27@28 günlük iki Yavru yu kafes tabanına indirdim
Biraz yediler biraz gevelediler
Ama birşeyler yapmaya çalışıyorlar
Bu yöntem iyi mi? Baba öğretiyor yavaş yavaş
Hemen onada açıklık getireyim 1@6 aylık yem aldım pakette markalı ama şuan aklımda değil ismiAynen böyle devam etsinler ama kabuksuz yem vermeyin yem kırmayı öğrenemezler..
Bu arada bir kaç saat kaldıktan sonra yuvaliga geri koydum
Yeni kafese geçmek istiyorum
Yavrular buyurken anne yuvalikta vakit geçirmeye başladı sanırım yeniden yumurta yapacak
Yumurtalar varken kafesi değişmem bir sorun yaratır mı?
O kıskançlık şimdiden başladı maalesef baba bazen gagaliyor onları bu yüzden 30 günlük olmadan yem kırma alıştırmasına başladımKafes değişimini bence biraz erteleyin. Kuluçka evresinde kafesin konumunu bile değiştirmeyin.. Anne baba strese girer! Onun dışında yavrular yem kırmayı öğrenince yavruları ayırın. Anne babayla fazla kalmasınlar kıskançlık başlayabilir (başka sorunlarda)...
Aklıma gelmedi değil hocam mama konusu yarın güzel bir yumurta maması yapayım bakalım tepkiler ne olacakErkek kardeşler öğrenecek böyle yavaş yavaş. Bu evredeyken anne babasının yanında mama ve diğer besinleri yemeyi öğretmeyi ihmal etmeyin. Mamayı kaba koyup tabana bırakın. En azından bir kaç tadım yapsınlar. Sonrasında mama, yeşillik alışkanlığı azalmıyor
ömürlü olsunlar insallah cok tatlılarBiz büyümeye son hızla devam ediyoruz
En büyük kuş bugün ile birlikte tam 20 günlük gelişimleri ne durumda
@Doğanay Y. Hocam bilgi verirseniz çok sevinirim
Çok teşekkür ederim umarım sizin yavrular da aynı şekilde sağlıkla büyürömürlü olsunlar insallah cok tatlılar