Versele Laga Big Parakeets diye gönderdikleri yeme bakın;
Ekli dosyayı görüntüle 15688
Rezillik gerçekten...
E doğru yem göndermişler
Versele Laga Big Parakeets diye gönderdikleri yeme bakın;
Ekli dosyayı görüntüle 15688
Rezillik gerçekten...
Ondan emin değilim ama olabilir. Rulolu kafes yaptıklarını biliyorumBu firma aynı zamanda Mergen Kafesçilik değil mi? Yoksa sonradan mı birleştiler?
Aynen onlar.Bu firma aynı zamanda Mergen Kafesçilik değil mi? Yoksa sonradan mı birleştiler?
Ondan emin değilim ama olabilir. Rulolu kafes yaptıklarını biliyorum
HOCAM BEN BÖLÜNMÜŞ RÖHNFRİED VİTAMİN VE VERSELE LAGA PROBİYOTİK ALDIM. YANİ EMİN OLMANIN BİR YOLU DA YOK MALESEF. PROBİYOTİK ASPİRİN KUTUSUNDA BEYAZ BİR TOZ. DİĞERLERİ DE ŞURUP ŞİŞESİNDE ÜZERİNE ÜRÜN ADI VE SKT YAZILI BARKOD YAPIŞTIRMIŞLAR. ALLAH'A EMANET NE DİYEYİM. ORJİNAL ALAYIM DESEM 2000 TL DEN AŞAĞI ÇIKAMAM. HADİ ONA DA EYVALLAH DESEM HEPİ TOPU 6 TAKIM KUŞUM VAR SKT NE KADAR BİTİREMEM. SAĞLIK OLSUN DİYELİM.@birdpimp konuya bakalım sana zahmet. Geçen gün akyolkardeşler güvenilir dedim. Sözümü geri alıyorum. Çok geç olmamıştır inşallah.
Kokusunu, rengini bildiginiz ürünlerde bölünmüş tercih etmelisiniz.HOCAM BEN BÖLÜNMÜŞ RÖHNFRİED VİTAMİN VE VERSELE LAGA PROBİYOTİK ALDIM. YANİ EMİN OLMANIN BİR YOLU DA YOK MALESEF. PROBİYOTİK ASPİRİN KUTUSUNDA BEYAZ BİR TOZ. DİĞERLERİ DE ŞURUP ŞİŞESİNDE ÜZERİNE ÜRÜN ADI VE SKT YAZILI BARKOD YAPIŞTIRMIŞLAR. ALLAH'A EMANET NE DİYEYİM. ORJİNAL ALAYIM DESEM 2000 TL DEN AŞAĞI ÇIKAMAM. HADİ ONA DA EYVALLAH DESEM HEPİ TOPU 6 TAKIM KUŞUM VAR SKT NE KADAR BİTİREMEM. SAĞLIK OLSUN DİYELİM.
O sebada çözemediğimiz bir sorun ne yazık ki .Ne kadar konuşsak çözüm yolu şu desek değişmiyorlar.En son yerlerine gidip almaya başladım. Tamam malzemeleri güzel ama hem astronomik bir kargo ücreti saplıyorlar başta hem de çuvala gazete kağıdına sarıp sürat ile kafes göndermeye kalktılar bana.Bende tavsileriniz üzerine bir kaç kez alışveriş yaptım.Kapalı paket olarak sipariş verdiğim Cede mama geldiğin de patlamış dökülmüştü çok önemsemedim kargo dan kaynaklı dedim. Ama biz ne kadar önemsemezsek onlar o kadar rahat oluyor.
Seba kafesten büyük kafes aldım alt plastik çekmecesi kırık geldi. Aradim anlatım kendilerinden kaynaklı olmadığını belirterek minnet rica tekrar gönderdiler.Bu kez param parça geldi.
Kargo şirketi düzgün ambalaj yapılmayan Kırılır etiketi olmayan pakette sorumluluk almıyoruz dedi.
Tekrar aradım fotoğraf gönderdim sizin ürününüze benim kargo parama yazık artık göndermeyin dedim ve yapıştırarak kullanmaya başladım.
İşin özü ne iş yaparsan yap, yaptığın işi layıkıyla yap.
Bende bu zamana kadar Akyol dan aldım ufak tefek sıkıntılar olmuştu. Ama bu bile bile lades, paketlemeyi onlar yapıyor çünkü tüneğin kırılacağı belli birşey. Özensizlik konularını sevemiyorum bir işin doğru yapılması, müşteri kazandırır; bende hizmet sektöründe çalışıyorum ve bu iş böyle. Zorda kalmadıkça sanmıyorum alışveriş yapacağımı alternatif bulmaya çalışacağım, tecrübelerimi burada paylaşırımMerhaba.
Akyol Kardeşlerden zaman zaman alışveriş yaparım.
Akyol Kardeşlere ve yolum düştükçe diğer bilindik bir çok malzeme, yem satıcısını bizzat gezdim.
Şöyle söyleyeyim;
Dükkanları temiz, düzenli.
Satıcı arkadaşlar bildiğimiz yurdum esnafı, düz toptancı esnaf.
Özellikle katkı malzemeleri, vitamin vs gibi konularda çok bilgili olduklarını düşünmüyorum.
Daha genel bilgilere sahipler, detayları sorduğumda tatmin edici cevaplar aldığımı söyleyemem.
Daha önce bölünmüş ürünlerini kullandım bir sorun yaşamadım, temiz ve titiz böldüklerini düşünüyorum.(Diğer ünlü bazı yerlere kıyasla çok temiz, ama tüm satıcıları da gezmedim)
Yem aldığımda, yemler bana geldiğinde hassas terazi ile tarttım, eksik görmedim.
Satış sirkülasyonu fazla bir dükkan olduğu için bayat mal satacaklarını şahsen düşünmüyorum.
Kargoya gelince;
Akyol Kardeşler daha önce Yurtiçi ile çalışıyorlardı şimdi Aras'a geçmişler sebebini de şöyle açıklayayım gittiğimde gördüm ki aynı sokağa Aras Kargo şube açmış, ya da zaten vardı ama çalışmıyorlardı. Eskiden 1 güne ulaşan kargo 2günde geliyor, bu konuda sıkıntım var.
Kendilerine de bu konuyu ilettim ama beni dinleyeceklerini düşünmüyorum.
Gönderdiği ürünlerde bazen eksik gedik çıkıyor, ilettiğimde hemen telafi ettiler bugüne kadar, zorluk çıkarmadılar.
Ben ise yem tercihinde petmarketburada sitesini tercih ediyorum sebebi de vakumlu paketlemesi hem güven veriyor hem de buzdolabında rahat saklanıyor. Ama bulamazsam Akyol'u tercih ederim.
(Ben yemler sıcak havalarda yağlarını salmasınlar diye buzdolabında saklıyorum)
Özetle;
Kimse babamın oğlu değil ama özellikle bir çok yerden bilerek alışveriş yaptım ve kıyaslama imkanım oldu.
Yem alacaksam 2.tercihim,malzeme alacaksam 1.tercihim Akyol.
Vitamin mineral tarzı kapalı şeyler alacaksam Petmarketburada ve Akyol bana göre eşit, hangisi ucuz ise oradan alırım.
Bölünmüş ürün alacaksam Petmarketburada, Akyol Kardeşler ve Çırpan Kuş Dünyasından, bu üçünden birinden, o an ürün hangisinde varsa ondan alırım.
Biraz uzun oldu ama tecrübelerim bu şekilde.